Roditeljstvo

OD OVIH BEBA NEMA NIŠTA SLAĐE: Snimak bezbrižnih blizanaca koji se grle rastopio je srca! (VIDEO)

Jedan brat je na TikToku pokazao kako se izražava ljubav prema mlađim članovima porodice, a snimak koji sledi je sve što vam danas treba.

02.12.2023 13:07

OD OVIH BEBA NEMA NIŠTA SLAĐE: Snimak bezbrižnih blizanaca koji se grle rastopio je srca! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hibaby2051

Zagrljaj je najjeftiniji poklon koji možete nekome dati, a toliko mnogo znači. On ne samo da povezuje ljude i iskazuje ljubav prema njima, već je, kako stručnjaci tvrde, i lekovit. I odrasli i mala deca ga jednako vole, ali budući da je prirodno određeno da grlimo decu pogotovo dok su mala, odraslima je on mnogo potrebniji.

Oni koji imaju brata ili sestru, pogotovo ako su mlađi, znaju da su kao deca posebno bili voljeni i da se na zagrljajima nikada nije štedelo.

Shutterstock

Podizati blizance je poseban izazov ali i sreća za roditelje

 

Deca su u pokazivanju takvih emocija daleko opušteniai i bez rezerve, a tome svedoči i jedan dirljiv snimak koji kruži društvenim mrežama. Dvoje braće blizanaca u snimku leže jedan pored drugog i grle se. Bebe su obučene u ista odelca i leže u krevetu; jedna beba je rukama obgrlila drugu i čuva joj leđa dok obe bezbrižno spavaju. 

Ovu predivnu sliku prate stihovi: "Ti si moje sunce, moje jedino sunce... Činiš me srećnom". Sve koji su pogledali snimak ova scena je raznežila, a mnogi su prokomentarisali da je ovo prava definicija ljubavi i smisla života.

 

 

- Vau...predivno! Volela bih da imam predivne blizance.

- Preslatka deca.

- Jaooo, moje srce!

- rastopili su me dva puta...Dragoceno.

- Imaju preslatke autfite.

- Bože...želim dve bebe - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Odeljak za komentare bio je zatrpan prelepim porukama i emotikonima i srcima većine žena koje su priznale kako su ih bebice potpuno osvojile i rastopile njiova srca. Mnoge su se složile kako je ovaj trenutak dragoceniji od bilo čega.

Majke koje iščekuju blizance komentarisale su kako se raduju tom trenutku, uprkos tome što će morati da rade sve duplo i što će im biti potrebna pomoć.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)