Kuce

OSTAVILI SU BEBU PORED OGROMNOG PSA: Reakcija PIT MONSTERA izazvala je buru komentara, evo šta su roditelji za to vreme radili (VIDEO)

Večita dilema roditelja je šta da rade sa ljubimcem kada dođe prinova u kuću.

25.11.2023 10:02

OSTAVILI SU BEBU PORED OGROMNOG PSA: Reakcija PIT MONSTERA izazvala je buru komentara, evo šta su roditelji za to vreme radili (VIDEO)
Printscreen/TikTok/massi_e_mino

Ljubimci ulepšavaju i ispunjavaju život svojih vlasnika. Neretko se dešava da vidite kako neki bračni par šeta svoje dete u kolicima, a pored njih zaštitnički korača pas. Iza takvih životinja, često se kriju ljubimci sa velikim srcem, a nebrojano puta smo bili svedoci da su oni pokazali koliko su zapravo "slabi" na najmlađe i da su oni zaštitnički nastrojeni prema njima.

shutterstock.com

Mnoge porodice se za kućnog ljubimca odlučuju za psa zbog njegove pitome prirode

Snimak koji se skoro pojavio na TikToku rastopio je mnoga srca. Na dirljivu scenu bebe na koju pazi ogroman pas rase Pit monster nije ostalo imuno više od dva miliona korisnika koji su lajkovali snimak. U video snimku, na koji su mnogi emotivno reagovali, vidi se kako dvomesečna beba leži na krevetu dok pored nje stoji ogroman pas, ljubimac porodice. I dok beba mrda nogama i rukama gledajući ka roditeljima koji su ovekovečili ovaj trenutak, pas leži pored nje sa glavom na njenim grudima spokojno i mirno uživajući u njenom društvu.

Iako bi mnogi držali podalje ovog psa od svoje tek rođene bebe, roditelji su ih ostavili da se zajedno privikavaju jedno na drugo i dozvolili psu da iskaže svu ljubav i brigu koju oseća prema najmlađem članu porodice. Dirljiva scena nije nikoga ostavila ravnodušnim, a ljudi su brže bolje požurili da iskomentarišu emotivni trenutak između psa i bebice.

@massi_e_mino

best part of me 🐶👧❤️😍🙏

♬ Best Part Of Me - Ed Sheeran feat. YEBBA

- Jaoooo...predivno...moje srce se istopilo, imam i ja pit bula

- Iskrena ljubav.

- Najbolja bebisiterka na svetu i nemojte ih razdvajati.

- To je njegova beba.

- Njen zaštitnik zauvek- bili su neki od komentara.

Pit monster je najsličnija sorta Pit bulu i to je mešana rasa američkog i engleskog Buldoga. Mnogi ga zbog svoje snage, mišićavosti i izgleda smatraju jednim od najopasnijih pasa. Po prirodi je privržen pas i izuzetno prijateljski nastrojen. Ove životnje su posebno "slabe" na decu zbog čega ih mnoge porodice uzimaju za svoje ljubimce.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)