Telo

PROBALA JE SVOJU RADNU UNIFORMU STARU 23 GODINE: Muškarci su ostali bez daha kada su ugledali ovu zavodljivu plavušu u minijaturnom kompletu(FOTO+VIDEO)

Toni je Tiktokerka koja je ostala u odličnoj formi i u četrdesetim.

23.11.2023 22:00

PROBALA JE SVOJU RADNU UNIFORMU STARU 23 GODINE: Muškarci su ostali bez daha kada su ugledali ovu zavodljivu plavušu u minijaturnom kompletu(FOTO+VIDEO)
Tiktok-tawny731

Toni (42) je Tiktokerka iz Teksasa, koju na ovoj društvenoj mreži prati 20.000 ljudi. Ona je i samohrana majka, a njena shvatanja o braku su jasna. Ona ne želi bilo kakav brak, već isključivo iskrenu ljubav koja će trajati večno. Budući da još uvek nije upoznala nekog ko bi joj mogao ukrasti srce, imala je vremena napretek pa je našla svoju uniformu iz davnih devedesetih.

Ova žena radila je kao konobarica, a izgleda da je pune 23 godine čuvala radnu garderobu. U želji da isproba do koje mere se njeno telo promenilo za više od dve decenije, Toni je pokušala da obuče uniformu. Ona se sastojala od bele majice kratkih rukava na kojoj je ispisan naziv restorana kao i od malenog narandžastog šortsa. Toni je uspela da uđe u garderobu, a fotografiju je objavila na svom Tik-tok nalogu.

 

 

- Možda moja radna uniforma može ponovo odlično da mi stoji? Znam da je ovo bilo popularno pre 23 godine, ali mislite li da može da se iskoristi i dalje? - upitala je ova dama svoje pratioce na Tik-toku, a o njoj je pisao i San.

Snimak je dobio oko 5.000 sviđanja, ali usledilo je na stotine komentara.

- I dalje izgledaš prelepo.

- Vauuuu, voleo bih da si zaposlena kod mene.

- Najzad konobarica koja ima normalno godina, a ne samo neka deca.

- Izgledaš predivno.

- Ovo ja zovem pravom ženom.

 

 

Toni je bila ohrabrena komentarima, pa se uoči poslednje Noći veštica zaista obukla u nekadašnju radnu uniformu. Na fotografijama koje je podelila na svom nalogu primetno je i da je smršala, skratila stepenasto kosu, dok nosi i kaubojski šešir. Obline je istakla i majicom bez rukava koja je imala dekolte, za razliku od prethodne zatvorene majice kratkih rukava. Na majici je čak stajala i njena nekadašnja pločica sa imenom. Komentari su usledili još većom brzinom, a izgleda da bi ova dama prošla kao konobarica iste firme i danas, 23 godina kasnije i to još uspešnije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)