Zanimljivosti

OBUKLA JE CRNU ROLKU BEZ RUKAVA I KRENULA NA POSAO: Kako je kročila na sunce imala je i šta da vidi, ceo kolektiv je gledao u nju bez daha! (FOTO+VIDEO)

Talija je Tiktokerka koja je tek na dnevnom svetlu primetila da joj se bluza providi!

31.10.2023 11:00

OBUKLA JE CRNU ROLKU BEZ RUKAVA I KRENULA NA POSAO: Kako je kročila na sunce imala je i šta da vidi, ceo kolektiv je gledao u nju bez daha! (FOTO+VIDEO)
Tiktok- talila_ytania

Mnogima od nas više puta se desilo da izađu iz kuće, a da se maltene ne pogledaju u ogledalu. Kada primetimo da nas ljudi na ulici čudno gledaju uglavnom bude već kasno da bismo se vraćali kući na kompletno presvlačenje. Situacija je gora ukoliko smo krenuli recimo na posao, a upravo takva neprijatnost desila se jednoj devojci.

Talija je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati oko 7.000 ljudi. Ova devojka često deli sadržaje iz oblasti kozmetike i mode, ali čak i njoj desio se modni peh. Naime, Talija se spremala za posao kada se oslučila za crnu usku rolku bez rukava i pantalone, međutim, izgleda da se nije pogledala u ogledalo pre nego što je izašla iz kuće.

Tiktok- talila_ytania

Nije znala da joj se majica providi

- Tek kada sam uveliko bila na putu za posao primetila sam da mi se majica skroz providi. Ne samo što se vidi moj brushalter koji je ispod, već i veći deo dekoltea koji nisam imala nameru da pokažem ostalom delu poslovnog kolektiva - objasnila je Tiktokerka u opisu video snimka, a o tome je pisao i San.

Međutim, mnogi su u startu napali ovu devojku, poručivši joj u komentarima da laže, budući da je navodno nemoguće da neko izađe iz kuće, a da se prethodno nije uverio kako izgleda. Tako je usledio veliki broj reakcija u kojima su joj pratioci poručili da je ona navodno i te kako bila svesna kako izgleda, ali da joj je, izgleda, to i bio cilj.

- Svima onima koji mi pišu da sam namerno ovako izašla, budući da sam želela veći broj pregleda na Tik-toku bih poručila da mi je u stanu bio mrak i da zaista nisam videla da se ova majica providi - odgovorila je Talija.

Snimak je pregledan veliki broj puta, a usledilo je mnoštvo komentara.

- I dalje ne verujem da si kupila majicu, što bi značilo da si je pre toga bar probala i obukla za posao, a da navodno ne znaš kako ti stoji.

- Meni se slična situacija desila, kupila sam tamnu majicu i tek kada sam izašla na sunce ustanovila sam da se providi.

- Zašto bi bilo ko izmišljao ovo, vidi se da je video snimak nastao u trenutku.

- Šta je za devojke noćna mora, za momke je raj za oči.

- Slično mi se desilo, htela sam da propadnem u zemlju od blama!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)