Zanimljivosti

DEVOJKA JE IZAŠLA IZ MORA KAO OD MAJKE ROĐENA: Kada je shvatila da je svi gledaju, htela je da propadne u zemlju od blama, evo šta se zapravo desilo (VIDEO)

Ališija i Megan su sa pratiocima na društvenoj mreži podelile pehove sa putovanja.

26.10.2023 08:10

DEVOJKA JE IZAŠLA IZ MORA KAO OD MAJKE ROĐENA: Kada je shvatila da je svi gledaju, htela je da propadne u zemlju od blama, evo šta se zapravo desilo (VIDEO)
Tiktok-meghanalex/aliciacalf

Mnogi jedva čekaju odmor kako bi otišli na dugoočekivana putovanja i uživali u egzotičnim destinacijama. Međutim, ma koliko planirali i organizovali putovanje, često nešto može da krene nepredviđenim tokom. Najgora stvar koja se damama može desiti je da potroše mnogo novca na kupaći kostim u kom na letovanju dožive pravi fijasko. Dve Tiktokerka su čak podelile svoja iskustva na ovoj društvenoj mreži kako bi drugima skrenule pažnju da ne ponove iste greške.

Ališija je tako jedva dočekala da otputuje u Tunis gde je uživala sa porodicom. Odlučila se za pink i crni bikini, a smatrala je da te boje ne bi trebalo da se provide. Posle kupanja u bazenu obukla se i krenula ka hotelskoj sobi, kada je primetila mnoge poglede koji su bili usmereni u njenom pravcu. Ona je uzela telefon i usnimila se, a imala je i šta da vidi. Nije presvukla mokar kupaći kostim, pa se gornji deo u potpunosti preslikao kroz njenu majicu.

 

Megan je druga Tiktokerka koja je skrenula još veću pažnju. Ona se još po dolasku u letovalište pohvalila novim bikinijem u beloj boji koji je oduvek priželjkivala da kupi i najzad ga je priuštila. Na plažu je krenula tako što je belu ešarpu vezala oko donjeg dela tela. Ponosno je ušla u more i zaplivala uživajući u novom kupaćem  kostimu, ali po izlasku iz vode usledio je niz neprijatnosti.

- Sve je bilo u redu dok nisam počela da izlazim iz mora. Drugarica sa kojom sam doputovala mi je skrenula pažnju da mi se gornji deo kupaćeg skroz providi. Pogledala sam i imala sam šta da vidim. Mislila sam da je bar u donjem delu situacija bolja, ali nije bila. Prijateljica je išla ispred mene dok sam izlazila iz vode sva crvena u licu od sramote. Taj kupaći kostim je toliko hvaljen, a ceo se providi. Izađete iz mora kao od majke rođeni, morala sam da odem do sobe da se presvučem u drugi, stari bikini, da bih uopšte mogla da se vratim na plažu - objasnila je ova devojka, a o tome je pisao i San.

 

 

Komentari na Tik-toku nisu izostali, a mnoge devojke su se požalile da su imale slična iskustva.

- Mislila sam da nema ničeg lepšeg od belog kupaćeg kostima na preplanulom telu, ali to izgleda da važi samo za sunčanje, ali ne i za kupanje.

- Kako vam ne pada na pamet da će se bela boja providiti kada se pokvasi.

- Zato ja ne kupujem bikini u beloj boji ma koliko bio lep.

- Ne mora da znači, neki brendovi imaju dodatnu postavu pa se uopšte ne provide.

- Svakako ne bih rizikovala da li se providi ili ne, bolje je izabrati bilo koju drugu boju.

- Ono što je za devojke noćna mora za momke je raj za oči!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)