Zanimljivosti

SA 22 GODINE DALA JE OTKAZ, NEMA POSAO I UŽIVA U LUKSUZU: "Ne želim da mi život prođe u kancelariji, nikad više neću ići da radim" (VIDEO)

Emili je Tiktokerka koja je besposlena, a živi krajnje luksuznim životom.

15.10.2023 21:00

SA 22 GODINE DALA JE OTKAZ, NEMA POSAO I UŽIVA U LUKSUZU: "Ne želim da mi život prođe u kancelariji, nikad više neću ići da radim" (VIDEO)
Tiktok-yourfatherem

Emili je (22) Tiktokerka na početku dvadesetih koja je kratak period pokušala da ide na posao od 9 do 17h u Londonu, ali to joj nije pošlo za rukom. Ona se na snimku na ovoj društvenoj mreži požalila kako želi da upoznaje nova mesta kojih ima pregršt u Londonu, umesto što ide na posao i radi u kolektivu gde su radnice veoma “bizarne”.

- Jedna od radnica me je čak kontaktirala da me pita odakle mi novac za skupo oblačenje i način života koji vodim. Nisam želela da mi život prođe u četiri zida neke kancelarije gde ću čamiti od 9 do 17h svakoga dana. Nemoguće da je to život, da ideš maltene svakoga dana na posao i čekaš da umreš, zato sam dala otkaz. Sada dane provodim u šopingu, na plivanju i u obilaženju spa centara. Radila sam punih 5 godina, odradila sam svoju "zatvorsku kaznu", ne želim nikada više da se vratim na posao - objašnjava ova Tiktokreka na svom nalogu koji prati oko 7.000 ljudi.

Ključni momenat koji je prelomio da ova dama da otkaz je bio taj što je povodom božićnih praznika tražila od šefice odmor kako bi otišla na Barbados, gde joj živi otac, da ga poseti, ali ona je odbila.

@yourfatherem

Everyone asks me what I do all day now I’ve decided to stop working 😂

♬ Thang For You - Rylo Rodriguez

- Nikada u životu nisam kročila u Novu godinu, niti dočekala Božić bez mog tate i nema šanse da mi neko to zabrani. Pored toga od kada sam dala otkaz imam više vremena za sebe, svoje hobije, poput kuvanja. Takođe, svakodnevno se viđam sa najboljom drugaricom, neprestano izlazim po restoranima i upoznajem nove ljude i nova mesta kojih London toliko ima. Nisam zažalila što sam napustila posao - objasnila je ova dama, a o njoj je pisao i San.

Njen profil na Tik-toku je pun skupocene markirane garderobe, gde prednjači Šanel kao i Birkin torbe. Mnogi posetioci su se u komentarima zapitali kako je moguće da ova devojka živi u centru Londona, ne radi nigde, a sebi može da priušti ovakav luksuzan životni stil koji obuhvata ručkove u eksluzivniom restoranima, putovanja i nasjkuplju garderobu.

- Volela bih da i ja mogu sebi da priuštim da ne radim, ti si zaista blagoslovena.

- Sve je ovo lepo, ali kako uspevaš sve ovo sebi da prištiš, a ne radiš?

- Mnogi od nas sanjaju o ovom načinu života, ali najvećem broju ljudi je ovo nedostižno!

- Mnogi od nas ne mogu sebi da priušte ovakav stepen luksuza, ti si prosto imala sreće.

- I ja bih radila baš sve ovo da mogu, ali mnogi od nas moraju sami da plaćaju račune.

- Bravo lepotice, uživaj u životu!

 

@yourfatherem

5 years of having a job. Ive done my time in jail. IM NEVER GOING BACK 🫡😭 ♬ DINOA1 HATE BEIN SOBER - Dino

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)