Zanimljivosti ZANOSNO JE PLESALA SA SUPRUGOM NESVESNA ŠTA SE DEŠAVA: Kad je shvatila da je sve na izvolte htela je u zemlju da propadne od sramote! (FOTO+VIDEO) 10:15
Telo LEPOTICA BUJNIH GRUDI IMALA JE PEH USRED RESTORANA: Haljina je popustila pred oblinama, svi su gledali u njene grudi (FOTO+VIDEO) 15:30
Tetka Saveta BILA JE NA ODMORU KAD JE PRIMETILA MASNU FLEKU NA BEBINOJ BENKICI: Ovo sredstvo koje ima svaka kuća rešilo je problem, a mrlja je potpuno nestala! (FOTO+VIDEO) 16:01
Zanimljivosti IMA 37 GODINA, A I DALJE ŽIVI SA RODITELJIMA: Kada je otkrila razlog ovakve odluke, usledili su surovi napadi na društvenim mrežama (VIDEO) 20:02
Vežbanje IZVIJALA SE NA ŠTIKLAMA U OSKUDNOM BIKINIJU U SVOM DVORIŠTU, PA OTKRILA DA IMA PUBLIKU: "Osetila sam se tako poniženo!" (VIDEO) 18:00
Odrasli PROBALA JE SVE KAKO BI ZAUSTAVILA GLAVOBOLJU, ALI NIJE POMAGALO: Čula je za jedan smešan savet pa rešila da ga isproba, kune se da deluje (FOTO+VIDEO) 13:01
Vežbanje KAD ONA UĐE U TERETANU SVI ZANEME: Pljušte kritike na račun njene oskudne garderobe za vežbanje, komentari se samo nižu! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti VIDELA JE GRUPU DEVOJČICA KOJE SU SVE NOSILE PINK GARDEROBU: "Doviknula sam im "Ćao, Barbi, tek kasnije sam shvatila zbog čega su tako obučene, htela sam da me zemlja proguta!" (VIDEO) 18:00
Vežbanje KRENULA JE NA TRENING U TERETANU, ALI RADNICA JOJ NIJE DOZVOLILA DALJE DA PROĐE: Pokazala je u čemu je došla da vežba, društvene mreže se usijale od komentara (FOTO+VIDEO) 11:48
Vežbanje OPUŠTENO JE VEŽBALA U TEGET MAJICI I PATIKAMA: Muškarcima su pale vilice, svi su gledali samo jedno i šaputali da je zaboravila da obuče nešto dole?! (FOTO+VIDEO) 09:00
Zanimljivosti SA 22 GODINE DALA JE OTKAZ, NEMA POSAO I UŽIVA U LUKSUZU: "Ne želim da mi život prođe u kancelariji, nikad više neću ići da radim" (VIDEO) 19:00
Lice PRUŽILA JE PASOŠ CARINIKU NA AERODROMU A ONDA JE USLEDILA DRAMA: "Prišlo mi je šestoro turskih policajaca i sproveli su me u malenu sobu na ispitivanje!" (FOTO+VIDEO) 19:05