Vežbanje

OPUŠTENO JE VEŽBALA U TEGET MAJICI I PATIKAMA: Muškarcima su pale vilice, svi su gledali samo jedno i šaputali da je zaboravila da obuče nešto dole?! (FOTO+VIDEO)

Na prvi pogled činilo se da nije obukla donji deo trenerke, ali...

22.10.2023 11:00

OPUŠTENO JE VEŽBALA U TEGET MAJICI I PATIKAMA: Muškarcima su pale vilice, svi su gledali samo jedno i šaputali da je zaboravila da obuče nešto dole?! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-topsportgymnr

Redovno vežbanje ima brojne benefite po zdravlje, a za trening u teretani potrebna je oprema. Najčešće je to donji deo trenerke, helanke, komotna majica i patike. Međutim, ima i onih dama koje vole da privlače pažnju muškaraca dok vežbaju da na trening dolaze oskludno odevene.

Međutim, snimak jedne devojke kako trenira u teretani zapalio je internet i društvene mreže. Na snimku koji kruži mrežama vidi se zgodna devojka koja je došla u teretanu da odradi svoj trening. Ona je na sebi imala teget majicu, na nogama patike ali činilo se da je zaboravila da obuče donji deo trenerke. Mnogim muškarcima pale su vilice kad su je ugledali dok je ona opušteno vežbala kao da se ništa ne događa. Zgodna plavuša zbunila je sve i na mrežama, a mnogima je bilo potrebno nekoliko minuta dok nisu shvatili u čemu ona to zapravo vežba

Dama koja je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama i čiji snimci kruže internetom, zapravo nosi helanke samo je potrebno malo vremena da se one uoče. Ona se opredelila za uske, pripijene helanke boje kože zbog čega se čini da zapravo vežba naga, odnosno bez odeće u donjem delu tela. 

Žena je vežbala na mnogim spravama, dok su se muškarci divili njenoj pozadini. Pitanje veša je i dalje ostalo misterija budući da se ni minijaturne tange nisu ocrtavale, ali utešno je bilo što je bar helanke imala.

Navodno su mnogi sportski brendovi posle sporne zabune izbacili seriju helanki koja je takođe u ovoj popularnoj boji kože koja može zbuniti posmatrače, a helanke su navodno popularno nazvane "gole helanke".

Snimak je samo na Tik-toku dobio više od 10 miliona pregleda, 123.000 sviđanja, a usledilo je više od 6.000 komentara.

- Ova žena tačno zna šta radi!

- Ali zašto bi iko ovako nešto obukao tokom vežbanja u javnosti?

- Trebalo bi da i ja uskoro isprobam to!

- Ona zaista izgleda kao da je od pola naga!

- Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim.

- Ne pitajte zašto, pa zbog muškaraca koji vežbaju u toj teretani, da bi svi gledali u nju.

- Žena željna pažnje.

- Šta sve neće uraditi zbog skretanja pažnje i klikova na Tik-toku.

- Priznajem, ovoj je upalilo skretanje pažnje! - bili su samo neki od komentara na njen post.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Marina

22.10.2023 19:10

Kome su popadale vilice? Ko je ostao u čudu? Vidi se jedan lik koji ni ne obraća pažnju na nju. Šta izmišljate bajke.