Zanimljivosti

ZANOSNO JE PLESALA SA SUPRUGOM NESVESNA ŠTA SE DEŠAVA: Kad je shvatila da je sve na izvolte htela je u zemlju da propadne od sramote! (FOTO+VIDEO)

Izgledalo je kao da je ovaj par uskladio koreografije, ali jedan detalj je skrenuo pažnju sa njihove izvedbe.

28.01.2024 11:15

ZANOSNO JE PLESALA SA SUPRUGOM NESVESNA ŠTA SE DEŠAVA: Kad je shvatila da je sve na izvolte htela je u zemlju da propadne od sramote! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-stefntonicmain

Jedna zabavna mama otkrila je trenutak koji je bio veoma neugodan, kada joj se desila nezgoda u javnosti. Stef je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati skoro 160.000 ljudi, a ova žena uglavnom deli zanimljivosti iz svog svakodnevnog života. Ona je postala rado gledana na Tik-toku nakon što joj se dogodila nezgoda sa garderobom. 

Stef je već 25 godina u braku sa suprugom, sa kojim je plesala u holu aerodroma. Na sebi je imala crni top koji je prekrivao njene grudi, crne pantalone i preko svega je obukla sako koji je bio u različitim nijansama ružičaste, roze i bele. 

Ona i njen suprug su skakali s jedne strane na drugu i mahali rukama u ritmu pesme “Can't take my eyes off you” pre nego što su se okrenuli. Par je bio totalno usklađen i delovalo je kao da su zajedno uvežbali koreografiju. Međutim, Stef nije bila svesna da joj se top polako podigao otkrivajući brus dok je plesala uz ovu veselu pesmu. Ne samo što je usnimljena u tom izdanju, već su njen crni čipkani brushalter mogli da vide svi koji su se u tom trenutku tu našli. 

- Valjda sam se malo više uživela u ovu pesmu - napisala je Stef u opisu objave, a o tome je pisao i San.

Kad je shvatila šta se desilo htela je u zemlju da propadne od sramote.

 

 

Video je dobio više od 30.000 pregleda na Tik-toku i stotine lajkova od ljudi koji su bili zabavljeni ovim neprijatnim događajem od strane Stef. Komentari su bili prepuni komentara ljudi koji su se smejali i onih koji su bili iznenađeni što bar suprug ove žene nije primetio nezgodu koja se desila.

- Nadam se da si preživela ovu neprijatnost. Ja bih se upiškila od smeha da mi se to desilo u javnosti.

- Volim kako si samo nastavila da igraš... nije te bilo briga.

- Ma ona nije ni primetila!

- Barem si imala lep brushalter.

- Sunce sija, topovi spadaju, ništa čudno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)