Zanimljivosti

U LEPRŠAVOJ HALJINI JE DOŠLA NA BENZINSKU PUMPU: Dok je točila gorivo slučajno je priredila golišavi šou koji se i danas prepričava na mrežama!(FOTO+VIDEO)

Krista Konkin imala je nezgodu zbog koje je htela da propadne u zemlju od stida.

17.01.2024 12:00

U LEPRŠAVOJ HALJINI JE DOŠLA NA BENZINSKU PUMPU: Dok je točila gorivo slučajno je priredila golišavi šou koji se i danas prepričava na mrežama!(FOTO+VIDEO)
Tiktok-kayjaykonkin

Krista Konkin je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 61.000 ljudi. Ona je mama dvoje dece i živi u Kanadi, a na ovoj društvenoj mreži deli sadržaje iz svog svakodnevnog života. Jedan od snimaka nedavno je imao ogromnu gledanost i izazvao mnogima smeha, a sve zbog nimalo prijatne situacije koja je zadesila ovu ženu.

Krista obožava da nosi duge haljine koje uglavnom voli da upari uz kaubojske čizme. Nedavno je imala zakazan događaj na koji je krenula kolima, ali je na pola puta shvatila da će ostati bez benzina pa je svratila na benzinsku pumpu da sipa gorivo.

Krista je nosila ciklama - ljubičastu laganu haljinu na bretele i dugo gotovo do zemlje. Kad je stala na pumpu da sipa benzin usledio je incident koji se i dalje prepričava.

- Obožavam leti da nosim haljine koje su lepršavih materijala i koje dosežu do zemlje. Pojedine žene se opredele da recimo voze automobil u nečemu udobnijem, dok ja više volim kompletno da se sredim, kako se ne bih presvlačila na licu mesta. Tako sam u jednoj od mojih omiljenih kreacija krenula na događaj za koji sam se nadala da će biti veoma veseo. Nisam se nadala da će atmosfera postati “vesela” i pre samog dolaska - započinje priču ova žena, a o njoj je pisao i San.

Benzinska satnica na koju je svratila Krista je bila jedna od najprometnijih u toj regiji. Ona je izašla kako bi sipala benzin, dok je sve vrvelo od ljudi. Dok je sipala gorivo desilo se nešto što nikako nije predvidela.

- Držala sam obema rukama crevo kojom sam sipala gorivo, odjednom je dunuo jak vetar. Bukvalno se samo stvorio niotkuda. Pošto sam imala dugu haljinu lepršavog materijala, a obe ruke su mi bile zauzete, primetila sam kako mi je vetar digao haljinu bukvalno preko glave! Digla se sa prednje strane, bočne, zadnje i ja sam u donjem vešu ostala na sred benzinske pumpe dok mi je haljina bila preko glave. Svi koji su se tog trenutka zadesili na benzinskoj pumpi videli su moju golotinju! Nisam znala kako da nastavim da sipam benzin, a ujedno i da držim jednom rukom haljinu. Pokušavala sam da se izborim sa vetrom, jednom rukom sam uhvatila suknju, nogama sam je takođe pridržavala, dok sam nekako drugom rukom točila benzin, bilo je totalno haotično, htela sam da me zemlja proguta od sramote- završila je ona.

 

@kayjaykonkin Commando Club? @kayjaykonkin Another ridiculous wind story➡️ @kayjaykonkin #storytime #embarassingmoments #embarassingstory #commando #saskatchewan #saskatchewanlife ♬ original sound - KJ

 

Snimak je za kratko vreme dobio veliki broj pregleda, dok su se komentari ređali.

- Tako je Merilin Monro stekla najveću slavu.

- U ovim krajevima uvek ima vetra.

- Skoro sam sreo jednog čoveka koji radi na toj benzinskoj stanici i dalje se sećaju tvog slučaja i smeju se.

- Baš te briga, udri brigu na veselje.

- Nije to najgore što ti se moglo desiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)