Moda

ŠETALA JE U BELOJ HALJINICI ŽELEĆI DA OPONAŠA MERILIN MONRO: Epska scena umalo se završila fatalno! (FOTO+VIDEO)

Ejmi Smejl želela je da ima svojih 5 minuta imitirajući najpoznatiju divu, ali nije joj pošlo za rukom.

17.12.2023 11:02

ŠETALA JE U BELOJ HALJINICI ŽELEĆI DA OPONAŠA MERILIN MONRO: Epska scena umalo se završila fatalno! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-oddmuselondon

Scena sa Merilin Monro iznad ventilacionog otvora postala je jedna od najpoznatijih scena u istoriji filma. Ova scena se pojavljuje u filmu "Sedam godina čežnje" iz 1955. godine, u režiji Bilija Vajlera. Glavni glumac i Merilin šetaju njujorškom ulicom, a onda prolaze pored ventilacionog otvora podzemne železnice. Vetar iz otvora podiže Merilininu belu haljinu, stvarajući nezaboravan prizor. On je postao simbol erotičnosti i ženstvenosti, a fotografije sa tog snimanja su postale epske.

Tanjug/AP

Merilin Morno u čuvenoj sceni

Ejmi Smejl je dizajnerka koja na Tik-toku ima 283.000 pratilaca svog modnog brenda. Ejmi je nedavno pokušala da rekreira nezaboravni trenutak Merilin Monro na ventilacionoj rešetki. Međutim, dizajnerka se našla u nešto manje glamuroznoj situaciji tokom svojih nastojanja da oponaša filmsku divu

Ejmi se samouvereno približavala ventilacionoj rešetki, pokušavajući da “uhvati” taj filmski i koketni trenutak. Međutim, njen pokušaj je otišao u totalno drugom smeru. Ova devojka umesto da graciozno stane na rešetku, uspela je umalo da padne, pošto joj je štikla upala u prorez od rešetki. Uprkos potencijalnom padu, Ejmi je uspela da održi balans i da se uspravi, ali takođe i da se odmah okane ideje oponašanja čuvene glumačke scene.

Ejmi je ipak ovo sve dobro nasmejalo, iako se graciozno povukla sa rešetke. U opisu videa, našalila se: "Haljina je i dalje sjajna", naglašavajući pozitivan stav i ljubav prema odeći, uprkos komičnom obrtu događaja. Njeni pratioci podržali su je i divili se elegantnoj beloj haljini. Ovaj zabavni incident služi kao podsećanje da svaki pokušaj oponašanja epskog trenutka ne ide uvek prema planu. Iako trenutak možda nije prošao tačno onako kako je planirala, Ejmina bela haljina i duhovitost su je učinili primamljivijim za medije, a o tome je pisao i San.

Video je dobio veliki broj pozitivnih komentara.

- Nije baš kao Merilin, ali slatka je.

- Haljina je divna.

- Ni Merilin nije bilo lako kada je snimala u štiklama po tome.

- Slatko si me nasmejala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)