Moda

UŽIVALA JE NA PLAŽI SA PRIJATELJICAMA NI NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ SE DESITI: Ovakvu sramotu nikada nije doživela, svi govore o njenom golom telu(VIDEO)

Paris je Tiktokerka koja je rešila da isporba novu pink kreaciju, koja se nije pokazala najsjajnije.

11.12.2023 21:05

UŽIVALA JE NA PLAŽI SA PRIJATELJICAMA NI NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ SE DESITI: Ovakvu sramotu nikada nije doživela, svi govore o njenom golom telu(VIDEO)
Tiktok-parisslugo

Paris je Tiktokerka koja je još uvek u ranim dvadesetim, pa na ovoj društvenoj mreži postavlja najveći broj snimaka iz svakodnevnog života. Ipak, jedan video je privukao veću pažnju. Naime, ova devojka se sredila kako bi se okupila na plaži sa prijateljicama. Devojke su uživale u danu i snimale se.

Ona se specijalno doterala za tu priliku, a odlučila se za pink haljinu koja je išla na tanke bretele i pratila je liniju tela do ispod kolena. Ispod nje nije nosila brushalter, a primetno je da je imala i svedeniju šminku, ogrlicu i sređenu kosu, dok je zadovoljno pozirala sa još dve prijateljice.

Nije najjasnije šta se posle toga desilo, da li su devojke popile koje čašicu pića, ili su jednostavno rešile da obučene zaplivaju. Tek sledeći video počinje slikom Paris koja sa prijateljicom šeta kroz vodu. Njena haljina je uveliko tu većim delom mokra, ali ono što ova devojka nije primetila je, da pošto se pokvasila, njena haljina se providela.

Paris to uopšte nije shvatala sve dok nije izašla iz vode. U jednom trenutku ona je čak zaronila pod talase i zaplivila kompletno obučena i sa sve šminkom i frizurom, a tek kasnije je shvatila da će morati da se vrati kući u haljini koja ne samo što je cela mokra, već se i cela providi.

- Tek posle ovoga sam shvatila da se cela moja haljina providi - napisala je ova Tiktokerka, a o tome je pisao i San.

 

@parisslugo

Realized my dress was see through right after ♬ August The Summer I Turned Pretty Version - ava 🌷

 

Snimak je naišao na veliki broj komentara, a prva joj je odgovorila njena prijateljica sa kojom je taj dan bila.

- Eto, najzad je priznala.

- Normalno da se provodi, svaka stvar koja se pokvasi od takvog materijala i još u toj boji bi se providela.

- Ništa strašno, to nam se svima desilo bar jednom.

- Ova devojka je ozbiljno zaronila!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)