Moda

OBUKLA JE ŠIK KOMBINACIJU ZA POSAO: Krenula je iz kuće i šokirano shvatila da ima ogromnu rupu na nezgodnom mestu! (FOTO+VIDEO)

Natali deli modne savete na društvenim mrežama, ali i njoj se desi promašaj.

28.11.2023 11:00

OBUKLA JE ŠIK KOMBINACIJU ZA POSAO: Krenula je iz kuće i šokirano shvatila da ima ogromnu rupu na nezgodnom mestu! (FOTO+VIDEO)
Instagram-nataliegusswellness

Natali Gas je tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži deli modne savete. Ipak, i njoj se nedavno desio manji peh koji je, srećom, otkrila na vreme. Naime, Natali se pripremila za posao i taman je rešila da se slika kako bi to objavila na društvenim mrežama kad je shvatila šta se dešava. 

Ona je obukla svetle farmerice dubokog struka koje je uparila sa belom košuljom koju je upasala u pantalone. Preko svega je prebacila sivi džemper i obula je kraće ravne kožne čizme. Pustila je kosu da opušteno pada i opredelila se za minimalnu količinu šminke. I taman kada se pripremila da izađe iz stana primetila je da njena garderoba ima veliki feler.

Naime, Natali se usnimila napred i pozadi uživajući u svom odrazu u ogledalu. Međutim, onda se okrenula kako bi se usnimila i sa strane i sasvim slučajno je primetila da su njene farmerke pocepane do te mere da se ispod njih čak vidi njen donji veš. Dok je sa jedne strane bilo sve kako treba, na drugoj strani je primetila da se pojavila pukotina u predelu džepa farmerica. Izgleda da Natali nije uopšte na to obratila pažnu, pa je usled nošenja rupa postala šira, toliko da se sada kroz procep mogao videti i njen donji veš, koji je bio u roze boji.

- Mislila sam da izgledam toliko šik za posao, dok nisam primetila da sam šetala sa ogromnom rupom na farmerkama - kartko je napisala iznenađena tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

 

 

Iako je Natali morala da promeni odevnu kombinaciju, video je naišao na veliki broj sviđanja. Veliki broj pratilaca smatrao je da je mogla i tako da izađe.

- Mislim da ta roze boja nedostaje baš ovoj kombinaciji.

- Smešno mi je, ovo je nešto što bi i meni moglo da se desi.

- Sviđa mi se kako izgledaš, ne bih ni primetila falinku.

- Meni se sviđaju farmerice, koje su marke?

- Budući da se sada baš nose pocepane farmerice, pomislila bih da je ta rupa tu s razlogom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)