Telo

OBUKLA JE CRNE HELANKE NE SLUTEĆI KATASTROFU: Opuštena šetnja s prijateljicom pretvorila se u noćnu moru zbog detalja na njenoj pozadini! (FOTO+VIDEO)

Katris je Tiktokreka priznala je da je želela da je zemlja proguta, ali je neprijatnost prikrila osmehom.

18.11.2023 22:00

OBUKLA JE CRNE HELANKE NE SLUTEĆI KATASTROFU: Opuštena šetnja s prijateljicom pretvorila se u noćnu moru zbog detalja na njenoj pozadini! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-thefunnymomma

Katris je Amerikanka, ponosna mama koja se i dalje može pohvaliti odličnim izgledom i Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu pola miliona ljudi. Veliki broj pratilaca dobila je zbog duhovitog sadržaja koji plasira na ovoj društvenoj mreži, a koji je uglavnom inspirisan njenom decom kao i događajima iz svakodnevnog života. Ovog puta doživela je mali modni peh, koji je nasmejao i nju samu, kao i mnoge druge.

Žena koja se na Tik-toku predstavlja pod korisničkim imenom “smešna mama” je ovaj put zaista ispala smešna. Katris je ceo dan bila u šetnji Vašingtonom, a za tu priliku obukla je crne rastegljive sportske helanke, plavi duks i patike dok je ponela i veću crnu torbu. Ova dama se potrudila da joj i frizura bude sređena u vidu afro-lokni, dok se opredlila i za svedeniju šminku

Ni najmanje se nije nadala da se njene helanke provide, a o njenom incidentu je pisao i San. Katrisina prijateljica koja je išla paralelno sa njom takođe nije obraćala pažnju na to, sve do jednog trenutka. Katris je bila zapanjena kada joj je drugarica saopštila da maltene vidi i koje joj je boje veš ispod. Njih dve su tada uveliko bile na putu kući i nije mogla da veruje da je ceo dan šetala u helankama u kojima joj se cela zadnjica videla.

- Saznala sam da se moje helanke totalno provide. Prijateljica mi je rekla da mi se vidi koža ispod crnih helanki. Pitala sam je da ponovi, a ona mi je rekla da se okrenem, kako bi me lepo videla otpozadi. Odgovorila je: “Da, sve se providi, mogu da ti odredim ton boje kože!” Rekla sam da ću onda torbu nositi preko zadnjice - odgovorila je duhovita Katris uz širok osmeh, krijući zadnjicu tašnom.

@thefunnymomma The way @Celeste just casually mentioned it. I had been walking around DC alone for hours before this 😩🥴😂🤦🏽‍♀️ #embarrassing #leggingsoftiktok #leggingsoutfit #ootd #outfitfail #fail ♬ original sound - thefunnymomma

Snimak je doobio veliki broj pregleda i 108.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Zato uvek morate da se dobro pogledate u ogledalu sa svih strana, pre nego što izađete iz kuće.

- Zato ja ne idem u helankama nigde, sem na trening.

- Znam kako se osećaš i meni se to desilo prošlog vikenda, a na to mi je ukazala devojka za kasom.

- Verujem da si razonodila prolaznike Vašingtona.

- Prelepa si, tvoja providna pozadina u helankama mogla je da bude samo raj za oči jačem polu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)