Telo

ŠETALA JE GRADOM U NOVOJ BELOJ HALJINI: Svi su se okretali za njom, a tek kad je došla kući sa užasom je shvatila da je sve bilo na izvolte! (VIDEO)

Eli priznaje da se na prvi pogled zaljubila u toaletu, ali nije obraćala pažnju na detalje.

17.11.2023 14:00

ŠETALA JE GRADOM U NOVOJ BELOJ HALJINI: Svi su se okretali za njom, a tek kad je došla kući sa užasom je shvatila da je sve bilo na izvolte! (VIDEO)
Tiktok-ellietheempress

Eli je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 233.000 ljudi. Ona je lepotica izraženih atributa, a pre svega prilično velikih grudi koje ona dodatno istakne kad god joj se ukaže prilika. Ona najčešće nosi haljine koje imaju izražen i dubok dekolte. Međutim, prilikom poslednjeg izbora haljine izgleda da nije vodila računa o svim detaljima, pa joj se tako dogodio manji peh. 

Ova dama je obukla belu haljinu za štenju po gradu i šoping, ali tek kad je došla kući shvatila je da je njena suknja je većim delom providna. Naime, haljina je potpuno bela ali nije imala postavu u donjuem delu pa se ispod jasno video Elin donji veš u crnoj boji.

Haljina je imala duboki dekolte koji je otkrivao njene bujne grudi, kaiš sa izvezenim cvećem u predelu struka dok je suknja koja je padala u volanima celom dužinom nije imala postavu i bila je prilično providna. Sve je bilo na izvolte a ispod bele, tanke tjkanine jasno se video i njen crni donji veš.

- Kada sam shvatila da je haljina koju sam nosila kroz ceo grad bila totalno providna - stoji u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

 

Video je privukao veliku pažnju muškaraca, a usledili su brojni komentari na njen post. 

- Ništa ja ovde ne bih menjao! Ovo je savršeno!

- Grad je postao srećniji tog popodneva, da budem precizan ulepšala si dan muškarcima koje si srela na ulici. .

- Mislim da niko nije imao ništa protiv ovakvog stajlinga. 

- Jedina je šteta što te ja nisam video, bar u prolazu.

- Izgledaš divno, nema razloga da se stidiš bilo čega.

- Svaka žena bi dala sve na svetu da izgleda poput tebe.

- Zahvaljujem ti u ime celog grada i svih njegovih muških stanovnika! - bili su neki od komentara. 

Ova zgodna crnka izgleda da je shvatila da joj isticanje oblina može samo pomoći posebno u prikupljanju pratilaca na Tik-Toku, pa je rešila da oblači provokativnije. Tako je sledeći put u šetnju gradom obukla krem pantalone i braon majicu koja jedva da je prikrivala njeno bujno poprsje. Ogroman dekolte prikupio je veliki broj sviđanja i očekivano doneo Eli nove pratioce, a snimak je pregledan čak 1, 2 miliona puta.

- Njujork se odlično ponaša prema meni - poručila je ova Tiktokerka.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)