Zanimljivosti DRAMA NA CRVENOM TEPIHU, SLAVNE GLUMICE SE POKOŠKALE! Procurio snimak incidenta, samo ju je odgurnula i prosiktala: Ne pipaj me! (VIDEO) 11:30
Zanimljivosti SPUŠTAO NAS JE MEĐU AJKULE, UMALO NAS NISU POJELE: Htele su lep snimak s letovanja, a dobile scenu iz horora! Snimak je zastrašujuć! 13:24
Zanimljivosti POBEDNIK EVROVIZIJE ZANEMEO OD ŠOKA: Samo je pao i slomio se, ovo nije prvi put! (VIDEO) 07:20
Brak i veze MLADOŽENJA ZAVŠRIO SA KUMOM U KREVETU: Ono što su uradili nasred podiuma šokiralo je zvanice! 17:20
Zanimljivosti SNIMALA JE I ZADIRKIVALA BRATA ZBOG PRANJA SUDOVA: U deliću sekunde usledio je veleobrt koji sestra nije očekivala! (VIDEO) 10:01
Vežbanje OBUKLA JE HELANKE I OTIŠLA U TERETANU: "Dok sam vežbala dekice nisu skidale pogled sa mene, umalo nisu dobili infarkt!" (VIDEO) 12:00
Telo ŠETALA JE GRADOM U NOVOJ BELOJ HALJINI: Svi su se okretali za njom, a tek kad je došla kući sa užasom je shvatila da je sve bilo na izvolte! (VIDEO) 13:00
Tetka Saveta ŽELJA ZA SLATKIŠIMA BILA JE JAČA OD SVEGA: Htela je da napravi karamele, a onda je usledila eksplozija u kuhinji (VIDEO) 15:02
Strast PLAVUŠA BUJNIH GRUDI POKUŠALA JE DA UĐE U HELIKOPTER: Kada je prišla vozilu desio se skandal, kamere su sve zabeležile (FOTO) 20:00
Zanimljivosti ČARLS I KAMILA PREMRLI OD STRAHA, USLEDIO JE KRIK, ONA ZAVRŠILA NA PODU AUTOMOBILA: Britanci u šoku, kralj pokazao emocije u javnosti! (FOTO) 11:15
Zanimljivosti ZASPAO JE U METROU A ONDA JE OSETIO KAKO GA NEKO DODIRUJE: Muškarac se sledio od straha kad je shvatio šta se dešava (VIDEO) 10:15
Zanimljivosti ŠOK OTKRIĆE O NOĆNOM INCIDENTU U KUĆI PRINCA HARIJA I MEGAN! O ovome su ćutali godinama: Marklova je zatekla dadilju u ovoj pozi i momentalno je otpustila! 14:07