Brak i veze

MLADOŽENJA ZAVŠRIO SA KUMOM U KREVETU: Ono što su uradili nasred podiuma šokiralo je zvanice!

Ovakvu svadbu još niste videli.

13.04.2024 19:20

MLADOŽENJA ZAVŠRIO SA KUMOM U KREVETU: Ono što su uradili nasred podiuma šokiralo je zvanice!
shutterstock.com

Barmen koji je godinama radio na venčanjima otkrio je neke od najupečatljivijih uspemena koje su mu ostale tokom ovih angažmana. Opisujući svadbu koja je ostala urezana u njegovu pamćenju, kao jedno od najgorih iskustava u karijeri, otkrio je šokantne stvari kojima je prisustvovao. Iako je navikao na različite situacije, ovo venčanje je bilo posebno neobično.

Prvi znakovi problema

Barmen je istakao da su već na početku primetili nešto čudno, kada je jedna od devojaka iz svatovskog društva neobično dugo sedela u krilu mladoženje za glavnim stolom. Uskoro su shvatili da ta osoba nije bila mlada već njena kuma.

Shutterstock

Venčanje nije proteklo kako se očekivalo

Neobičan govor i ples

Nakon toga, kuma mlade je održala govor u kojem je deset minuta pričala o svojoj posebnoj vezi sa mladoženjom, ne spominjući pritom mladu. Situacija se dodatno pogoršala kada je kuma krenula plesati sa mladoženjom, uviijajući se oko njegan, a onda je počela da ga dodiruje po intimnom delu, što je izazvalo nelagodu kod prisutnih.

Neočekivani nestanak mladoženje

Kako je veče odmicalo, mladoženja je nestao, što je izazvalo paniku među prisutnima. Upravitelj hotela je otkrio da je mladoženja zajedno sa kumom bio u sobi, što je bio šok za sve prisutne.

- Rekao im je da ga traži njegova supruga i da je vreme da se vrati na proslavu svog braka, te da se već predugo zadržao sa kumom - napisao je barmen u ispovesti na Reditu.

Na kraju, bivši barmen je istakao da mu je i dalje muka kada se seti ovog događaja, a komentari na Reditu su takođe izražavali nevericu i zgražavanje. Mnogi su se zapitali kako je moguće da je ovo prošlo neprimećeno i zašto je mlada uopšte pristala da se uda za takvog mladoženju. Ovo venčanje definitivno ostaje upamćeno kao jedno od najneobičnijih i najneprijatnijih iskustava u karijeri ovog barmena.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)