Ispovesti

"OBJAVIO SAM NA SVIM DRUŠTVENIM MREŽAMA DA ME JE ŽENA PREVARILA": Hteo je da joj se osveti, a onda je došlo do obrta!

Ispovest prevarenog muža

03.04.2024 21:01

"OBJAVIO SAM NA SVIM DRUŠTVENIM MREŽAMA DA ME JE ŽENA PREVARILA": Hteo je da joj se osveti, a onda je došlo do obrta!
Shutterstock

Preljuba je najčešći razlog za razvod braka. Iako mnogi tvrde da nikad ne bi oprostili da ih muž, odnosno žena prevare sa drugom osobom, ipak ima i onih koji odlučuju da ostanu u braku i posle takve izdaje. Jedan od njih je i muškarac koji se na Internet forumu požalio da ga je supruga prevarila i da je u naletu besa objavio to na društvenim mrežama. Sad bi, ipak, da sačuva brak.

Ovo je njegova ispovest.

- Kad me je supruga prevarila, bio sam toliko ljut da sam svima rekao šta je tačno uradila, ali sada se kajem, jer želim da našem braku ipak dam novu šansu. S druge strane, ako ponovo budemo zajedno, osećam da će me supruga ponižavati, jer sam joj oprostio ono što se ne prašta - započeo je anonimni muškarac (40) svoju priču.

shutterstock.com

Kad je saznao da ga je supruga prevarila, objavio je na društvenim mrežama njenu fotografiju i priču o neverstvu

U braku je 15 godina sa ženom koja je godinu dana starija od njega. Imaju dvoje dece i do pre nekoliko meseci su, tvrdi, odlično funkcionisali. A onda je, nastavlja on, došlo do preokreta:

- Pre nekoliko nedelja otišla je u vinski bar na rođendan svoje prijateljice. Došla je kući tek sledećeg jutra i rekla mi da je bila previše pijana, pa je zbog toga prespavala kod drugarice. Verovao sam joj. Ali sledećeg dana, moja prijateljica koju moja supruga ne poznaje, a koja je bila u tom istom baru, pozvala me je da mi kaže da ju je videla kako se ljubi sa nekim muškarcem. Zajedno su napustili bar. Bio sam besan, jer me je slagala. Otišao sam na društvene mreže i postavio njenu sliku, a uz to sam napisao šta mi je uradila.

Čim se smirio, pokajao se zbog onoga što je uradio.

- Nisam želeo da to vide naša deca, a shvatio sam i da sam ispao patetičan pred drugim ljudima koji su pročitali moju objavu. Ali, već je bilo kasno da promenim stvari. Supruga i ja smo se žestoko posvađali. Rekla mi je da je trebalo da razgovaramo, a ne da javno iznesem ono što se dogodilo. Znam da je u pravu, poneo sam se kao tinejdžer. Od tad razgovaramo o razvodu. Ja sam i dalje ljut, ali ne želim da izgubim svoju decu. Takođe, i dalje volim svoju ženu i želim da uradim sve da naš brak opstane. Ali, svi prijatelji mi govore da ne smem da bacim ponos pod noge i da ne smem da joj oprostim, jer će me do kraja života ponižavati. Šta da radim? - upitao je ovaj prevareni muž, tražeći savet od onih koji su prošli kroz sličnu situaciju.

shutterstock.com

Prevareni muškarac vaga između ponosa i poniženja

Mnogi koji su pročitali njegovu ispovest poželeli su da mu daju savet kako da razreši ovu neprijatnu situaciju.

- Objavili ste na Internetu da Vas je supruga prevarila, jer ste bili povređeni i ljuti. To je razumljivo. Jasno je i da se sada osećate neprijatno, jer svi znaju za neverstvo Vaše supruge. Ali, ponos nije sve. Još biste više žalili da napustite svoj brak i svoju decu. Pređite preko prevare i upozorite suprugu da sledeći put nećete doneti takvu odluku.

- Šta vas briga šta će drugi ljudi misliti ako ostanete u braku? Neki će Vas možda ogovarati, drugi će se verovatno složiti sa Vašom odlukom. Razgovarajte o tome sa svojom ženom.

- Prevaru je teško oprostiti, ali nije nemoguće da to uradite. Istina je da ste se detinje poneli kad ste objavili da Vas je supruga prevarila, ali to samo govori o čistoti Vaše duše i bolu koji ste osetili kad ste saznali da je spavala sa drugim muškarcem. Probajte da razgovarate i da pronađete kompromis. Zar mislite da druge žene ne varaju svoje muževe? Nemojte biti naivni; to manje-više rade svi, ali se trude da sakriju - pisali su mu korisnici foruma.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)