Ispovesti

"U BRAKU SMO TEK DVE NEDELJE, A VEĆ ŽELI DA ME VARA": Mlada šokirana mladoženjenim priznanjem

Jedan naizgled običan razgovor pretvorio se u pravu emotivnu katastrofu, i to za vreme medenog meseca

18.03.2024 21:54

"U BRAKU SMO TEK DVE NEDELJE, A VEĆ ŽELI DA ME VARA": Mlada šokirana mladoženjenim priznanjem
shutterstock.com

Mlada žena ostala je šokirana pošto joj je muž priznao da razmišlja o prevari, i to samo dve nedelje nakon što su se venčali. Njegovo objašnjenje kako će to njih dvoje navodno zbližiti ostavilo ju je zbunjenom i uznemirenom.

Naime,  kroz razgovor su nekako došli do priče o prevarama, a ovaj muškarac je iznenadio svoju ženu rekavši da može da zamisli sebe kako je vara u dalekoj budućnosti. Tvrdio je da bi to bilo od koristi za njihovu vezu, jer bi mu nedostajala, a samim tim bi shvatio da je ona prava za njega.

Shutterstock

Kad su se supružnici dotakli teme o prevari, žena ostala u šoku

U početku je mislila da je njen partner samo zadirkuje, ali je umesto toga tražio da objasni svoju izjavu.

- Rekao mi je da mu dam vremena da objasni, te da ne vidi varanje kao nešto loše, jer ako ikada bude u iskušenju i odluči da me prevari, samo bih mu nedostajala i želeo bi me još više. Na taj način će, tvrdio je, sebi će pokazati da nijedna žena ne može biti tako dobra za njega kao ja. Osim toga, navodno, prevara bi ga navela da zaključi da želi samo stabilnu i ozbiljnu vezu sa mnom, bez obzira na to koga će sresti u narednim godinama našeg braka. Drugim rečima, želi da uporedi druge žene sa mnom, kako bi mogao da zaključi da sam ja prava za njega - objasnila je ova žena, a o tome je pisao i Miror.

Supruga je ostala zatečena njegovim priznanjem.

- Volela bih da se samo šalio, jer ima mračan smisao za humor, ali pogled u njegovim očima u tom trenutku me je zaista naježio, neću lagati. Nije bilo lepo i osećala sam se neprijatno - dodala je ona.

shutterstock.com

Muškarac u tome nije video ništa loše

Nakon što je supruga podelila njihov razgovor na Reditu, mnogi su joj savetovali da traži razvod.

 - Veruj mu kad ti kaže, tako je. Sigurno će te prevariti, ako već nije. Udala si se za lažljivca i ije mi jasno kako to nisi videla pre nego što si razmenila bračne zavete sa njim!

- Samo mu reci da si takođe razmišljala o tome posle njegovih reči i da stvarno vidiš sebe kako ga varaš u budućnosti, iz identičnih razloga koje je on naveo. Baš me zanima njegova reakcija...

- Šta vas dvoje radite?! Pa tek ste se venčali, ni medeni mesec vam nije prošao, a već pričate o prevari u braku?!

- Odmah traži razvod ili poništenje braka, ako još može - bili su neki od komentara ispod ispovesti koju je ova mlada žena podelila na forumu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)