Ispovesti

MUŽ ME JE OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE LJUBAVNICE: Kad čujete šta joj je rekao, ostaćete zgranuti! (FOTO)

Kako prevazići razvod posle bezmalo tri decenije braka.

14.03.2024 20:35

MUŽ ME JE OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE LJUBAVNICE: Kad čujete šta joj je rekao, ostaćete zgranuti! (FOTO)
Shutterstock

Jedna od najtežih situacija sa kojima se osoba može suočiti jeste kada je partner ostavi zbog nekog drugog. Upravo to se dogodilo ženi čiji je suprug napustio zbog žene koja je godinu dana starija od njihove ćerke. Ova neobična priča privukla je pažnju javnosti i izazvala različite reakcije.

- Ostavio me je zbog nje, ali oni ne žive zajedno, jer ona još uvek živi sa roditeljima. Cela ova epizoda je potpuno ponižavajuća. Napustio me je pre devet nedelja i još uvek veoma tugujem. Da li ovo kriza srednjih godina, imam 54 godine, a moj muž 56 godina. U braku smo 27 godina, a njegova ljubavnica ima 28. Priznao je da odlazi tek kada sam ga zatekla kako pakuje torbe. Rekao da „želi da uradi pravu stvar“, pa mi je dozvolio da ostanem u porodičnoj kući - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Zaljubio se ženu ćerkinih godina

Ova žena uprkos podršci porodice i prijatelja, oseća da ne želi da nastavi život bez svog supruga

- Stalno razmišljam kako je upoznao tu ženu. Upoznali su se u rekreativnom centru gde su oboje otišli ​​na rano jutarnje kupanje i ona je od samog početka znala da je oženjen. Svega se odrekao zbog te žene, ne mogu da poverujem u to. Ne želim da živim ovaj život bez svog muža. Ne spavam, iako uzimam tablete za spavanje. Budna sam u jutarnjim ranim satima, dok mi se užasne misli vrte u glavi. Prošlo je veoma dugih nekoliko meseci, koji nisu doneli ništa osim razočaranja. Šta mogu da uradim da nastavim dalje i zaustavim ove misli - upitala je ona.

Shutterstock

Ne spava i ne zna kako dalje posle razvoda

Komentari su ubrzo stigli.

- Bilo bi pogrešno pretvarati se da oporavak može biti brz i lak, ali to se može dogoditi ako se fokusirate na to da živite dan po dan.

- Sasvim je normalno osećati se potpuno izdanom i slomljenom.  Razumljivo, ponekad je bol tako jak, ali ima nade. Posetite svog lekara opšte prakse i objasnite kako se osećate i razmišljajte o odlasku kod savetnika.

- Još je sve sveže, zato budite strpljivi i dozvolite sebi vremena da se izlečite. Srećni ste što imate jaku mrežu prijateljstva, pa se oslonite na njih za ohrabrenje i utehu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)