Ispovesti

"GODINU DANA SAM POKUŠAVALA DA ZATRUDNIM": Posle vrele noći sa poznanikom našla se u velikoj dilemi

Evo šta se dešava kad vam intuicija govori da treba da odete, a vi joj se opirete.

27.02.2024 20:31

"GODINU DANA SAM POKUŠAVALA DA ZATRUDNIM": Posle vrele noći sa poznanikom našla se u velikoj dilemi
Shutterstock

Odluka da se par ostvari u ulozi roditelja nije nešto što se dešava "preko noći". Jedna devojka je posle godinu dana zabavljanja svesno rešila da sa svojim dečkom osnuje porodicu. Već godinu dana su pokušavali da ona ostane trudna, ali nisu imali sreće. Onda se desilo nešto što bi moglo da im ugrozi vezu.

- Moj dečko i ja pokušavamo da dobijemo bebu već više od godinu dana, međutim još uvek nisam ostala trudna. Onda se desilo nešto što je preokrenulo sve. Imala sam ludu noć sa starim prijateljem svog dečka, završilo se intimnim odnosom i sada se plašim da sam trudna. Možda bi ovo trebalo da bude srećan trenutak, ali sam veoma zabrinuta zbog toga ko je otac. Bojim se da sam sada uništila sve sa svojim momkom. On i ja imamo po 27 godina i već smo dve godine zajedno. Bila sam uzbuđena kada smo odlučili da smo spremni da osnujemo porodicu. Ali onda sam izašla sa par prijatelja i počela da razgovaram sa momkom sa kojim je moj dečko nekad trenirao u teretani. On je stariji od mene, ima 34 godine i veoma je samouveren i otvoren. Rekao mi je da je moj dečko srećan čovek. Ponudio mi je prevoz kući i dodao da je imao najbolje veče u životu. Priznajem da sam zaista uživala u takvim komplimentima, posebno od starijeg muškarca - započinje priču ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Komplimenti koji su urodili plodom

Ova mlada žena je nasela na komplimente koje je dobila od nekadašnjeg poznanika svog dečka.

- Davao mi je mnogo više pažnje nego što je moj dečko radio mesecima i nisam htela da to prestane, pa sam pristala da nastavimo do njegovog stana, na piće. Pokazao mi je svoj stan, a razgledanje se na kraju završilo u spavaćoj sobi. Trebalo je da odem bar tada, ali nisam. Dopustila sam da se stvari dese i imali smo intimni odnos čak dva puta. Ludo je to što sam već zažalila nakon prvog puta i ipak sam dopustila da se to ponovi. Ranije je rekao da je imao vazektomiju. Međutim, i dalje sam zabrinuta. Šta ako me je lagao? Veoma mi je žao što sam to uradila. Ironično je što mi je od tada moj dečko posvećivao mnogo pažnje i stalno me pita zašto izgledam tako loše, ali ne mogu da mu dam odgovor. Plašim se da sam zaista trudna i da on možda nije otac - pojadala se ona.

shutterstock.com

Sada se plaši da je trudna, ali sa drugim

Komentari su odmah usledili.

- Osećaj krivice i brige mogu dovesti do anksioznosti, što pak može odložiti normalni menstrualni ciklus. Odmah uradite pouzdan test. 

- Ako je pozitivan, možete li kontaktirati drugog momka i proveriti da li je zaista imao vazektomiju? Ne mora nužno lagati. Ako, nakon svega toga i dalje niste sigurni, nemojte brzati sa odlukama.

- Vaš dečko to ne zaslužuje, posebno ako ćete zajedno postati roditelji. Organizujte savetovanje koje će vam pomoći da odlučite kako ćete se nositi sa situacijom - savetovali su joj pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)