Strast SUPRUGA 2 GODINE NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM, BIO SAM UBEĐEN DA ME VARA, A ONDA SAM OVO NAŠAO U NJENOM ORMANU I PAO U NESVEST: Doživeo je dvostruki šok, noćima ne spava 14:35
Vesti VERIO ME JE I ORGANIZOVALI SMO VEČERU ZA CELU PORODICU: Ali njegova majka je uradila nešto toliko strašno da sam vrisnula od šoka i u trenu ga ostavila! 09:40
Strast ŽENA MI JE REKLA DA JE DO 26. GODINE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA: Ne znam ni sam zašto sam dalje kopao - priznala mi je koji je pravi broj i ja sam UVENUO! 14:55
Brak i veze ŽENA SA OVIM OSOBINAMA ZADRŽAĆE MUŠKARCA DO KRAJA ŽIVOTA: Ovome ne može da odoli nijedan - nikad je neće zaboraviti! 17:01
Brak i veze ŽENA ME ŠEST GODINA NIJE VIDELA NAGOG, KAD SE SKINEM, ONA POBEGNE: Kad je obučen od njega traži samo ovo! 21:20
Zanimljivosti MANEKENKA NA ROĐENDANU KONAČNO POTVRDILA VEZU SA SLAVNIM GLUMCEM: Điđi sočno ljubi Bredlija Kupera - privatne fotografije ugledale svetlost dana! (FOTO) 10:20
Strast PROBLEMI "DOLE" - SVAKI PUT KAD SKINEM VEŠ, MOJ DEČKO POBEGNE KAO DA JE VIDEO ČUDOVIŠTE: Godinu dana čekam da mi uradi OVO 22:20
Zanimljivosti ŠOKANTNO! ČUVENA NEMAČKA PSIHOLOŠKINJA PROGOVORILA O BASTIJANU I ESTER! Spomenula flert, ljubav, ali i MALTRETIRANJE I MOBING - evo šta se u stvari dešava između njih dvoje! 11:52
Strast SPAVAO JE SA SVOJOM PROFESORKOM KOJA JE 11 GODINA STARIJA OD NJEGA: Posle dva meseca je otkrio ŠOKANTNU istinu o njoj! 16:10
Zanimljivosti PROCURIO KONTROVERZNI SNIMAK BASTIJANA I ESTER - SVE JE POČELO JOŠ PRE TRI GODINE?! Ljudi u neverici gledaju - da li je ovo moguće? (VIDEO) 14:19
Zanimljivosti SLOBODA MIĆALOVIĆ JE PRE VOJINA VOLELA MOMKA KOJI JE DANAS NA VAŽNOJ FUNKCIJI: Nakon raskida vratio se bivšoj i oženio, u pitanju je njena drugarica (FOTO) 09:40
Brak i veze DEČKO JOJ JE ODJEDNOM ISPARIO NAKON OSAM GODINA VEZE - BILA JE UBEĐENA DA JE MRTAV: Slomljena od bola krenula je da ga traži i saznala još JEZIVIJU ISTINU! 08:30