Ispovesti

SPAVALA JE SA SESTRINIM MUŽEM I JOŠ SE NE OSEĆA KRIVOM: "Nisam jedina odgovorna za raspad njihovog braka!"

Porodica tako ne smatra i prekinuli su kontakt sa njom.

26.02.2024 20:30

SPAVALA JE SA SESTRINIM MUŽEM I JOŠ SE NE OSEĆA KRIVOM: "Nisam jedina odgovorna za raspad njihovog braka!"
Shutterstock

Poverenje između dve sestre nikada ne bi trebalo da bude narušeno. Pa ipak, i to se dešava. Jedna mlada žena prolazila je kroz gomilu problema, a samo jedan u nizu bilo je to što je njen suprug ostao bez posla. Budući da je bila stjuardesa i često na putu, zamolila je sestru da pravi drušvo njenom mužu, kako ne bi bio sam. Ali, tad se desilo nešto neočekivano...

- Sestra nije verovala upozorenjima koja sam joj ranije davala o ponašanju njenog muža, a to je da gaji simpatije prema meni, ali ne kao sestri svoje žene. Nažalost, kako smo zet i ja provodili više vremena zajedno, veza između nas se produbila i na kraju smo prešli granicu koja nikada nije trebalo da bude pređena. Jedno je vodilo drugome i uradili smo "nezamislivo". Probudila sam se shvatajući šta sam uradila i odmah uvidela posledice. Oboje smo bili toliko pijani posle izlaska da smo glupo imali intimne odnose i zaspali. Probudila sam se uz sestrino vrištanje i šamare. Urlala je: “Kako ste mogli ovo da mi uradite? Mi smo sestre, verovala sam ti!" - započinje ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Sestra ih zatekla zajedno u krevetu

Od tog incidenta, njena sestra odbija da razgovara s njom, a njihovi roditelji su na njenoj strani. Iako veruje da je prekršila sve porodične i moralne vrednosti, misli da postoji više strana svake priče.

- Ovde su u igri višestruki faktori i ja nisam jedina odgovorna za raspad njihovog braka. Iako priznajem svoju grešku, takođe se pitam zašto moja sestra nije rešavala probleme u svom odnosu i zašto je ostavila svog muža da ja brinem o njemu, ne postavljajući jasne granice. Iskreno verujem da nisam isključivo ja kriva za posledice i treba mi nepristrasna ocena da li sam ja zaista jedina loša u ovom scenariju - upitala je ona.

shutterstock.com

Porodica joj je okrenula leđa (Ilustracija)

Komentari su ubrzo usledili i, očekivano, svi su bili osuđujući.

- Ako je njihov brak propadao, onda je tvoj posao bio da pomogneš sestri da prođe kroz to i usmeriš je ka savetovanju ili razvodu. Umesto toga, usmerila si sebi put do njegovih pantalona. 

- Spavala si sa sestrinim mužem i nekako hoćeš da nju okriviš za to?! Da li sam ja to dobro pročitala? Gde ti je savest?!

- Bez obzira na probleme, izdala si sestru odlukom da spavaš sa njenim, sada već bivšim mužem. Šta te je navelo da to uradiš? Zar zaista očekuješ da ti sestra oprosti?! - komentarisali su ljudi, ne skrivajući osudu prema devojci koja je izdala svoju sestru na najgori mogući način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)