Brak i veze

ŽENA JE PREVARILA MUŽA, KOLEGA JE REŠIO DA JE RASKRINKA: Zbog razotkrivanja afere tresla se cela firma!

Poslao je mejl koji je izazvao velike posledice.

25.02.2024 21:35

ŽENA JE PREVARILA MUŽA, KOLEGA JE REŠIO DA JE RASKRINKA: Zbog razotkrivanja afere tresla se cela firma!
shutterstock.com

Svako ko je ikada bio prevaren zna koliko to može biti strašno, a takva vrsta izdaje može potrajati dugo, dok istina ne izađe na videlo. Posledice izdaje su gubitak poverenja koji može potrajati još duže. Za jednu osobu, kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da je koleginica bila neverna svome mužu, a još se hvalila time po firmi.

Situacija u kojoj se čovek našao nije bila nimalo jednostavna. Nakon što je saznao da je koleginica prevarila muža, odlučio je da uzme stvari u svoje ruke. Ljut što se preljubnica hvalila kako je muž nije uhvatio u prevari, odlučio je da razotkrije njene laži. Ostale kolege oko njega su bile suzdržane i nisu htele da se mešaju u tuđe probleme, ali je on osećao potrebu da nešto preduzme.

shutterstock.com

Rešio da obelodani koleginičinu prevaru

Pored toga, prevareni suprug i muškarac koji je rešio da mu "otvori oči" su kolege, što je situaciju činilo još težom. Prevareni suprug bio je upravnik iste firme, samo na drugoj lokaciji, a zanimljivo je da je on plaćao školovanje ženi koja ga je prevarila, a koja takođe radi u njihovoj firmi. Ova složena mreža odnosa unutar jedne kompanije dodatno je otežala situaciju i postavila pitanje odgovornosti i etike u poslovnom okruženju.

- Rešio sam da “otvorim oči” prevarenom kolegi, pa sam mu poslao anonimni mejl sa detaljima o aferi. Muž ju je napustio one noći kada je dobio mejl i sada traži razvod. Preljubnica je plakala po firmi, najviše zbog toga jer nije znala kako da plati dalje školovanje. Ne osećam se loše zbog onoga što sam uradio, ali sada nisam siguran da li je moj potez bio potpuno ispravan - upitao je korisnike Interneta čovek koji je razotkrio prevaru, a o tome je pisao i Miror.

Shutterstock

Sastavio je anonimni mejl i poslao prevarenom kolegi

Komentari su bili podeljeni.

- Ne bi trebalo da se osećaš loše. Zaslužio je da zna. 

- Bravo za tebe! Niko ne zaslužuje da bude prevaren. Ali odnesi tu tajnu u grob i izbriši dokaze! 

- Trebalo je da gledaš svoja posla. Nemaš pojma šta se dešava iza zatvorenih vrata u tuđem braku i ne možeš da znaš kako bi im se životi odvijali da se nisi uključio.

- Vau, gde sam ja odrastao, mi ovde gledamo svoja posla - bili su neki od komentara upućeni čoveku koji je zatražio podršku u virtualnom svetu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)