Ispovesti

BACILA JE POGLED NA PORUKE KOJE JE DOBIJAO NJEN MUŽ I ZANEMELA: "Kada sam videla sa kim se dopisuje, došlo mi je da vrisnem!" (FOTO)

Na neke vesti nikada niste spremni.

01.02.2024 22:00

BACILA JE POGLED NA PORUKE KOJE JE DOBIJAO NJEN MUŽ I ZANEMELA: "Kada sam videla sa kim se dopisuje, došlo mi je da vrisnem!" (FOTO)
Shutterstock

Mnogi ljudi mogu provesti decenije u braku, a da posle svega toga dožive prevaru kojoj se nikada ne bi nadali. Situacija je mnogo gora ukoliko osoba saopšti partneru posle toliko vremena da gaji osećanja prema istom polu. Ovoj ženi se upravo to desilo.

- Imam 46 godina, a moj suprug 48. U braku smo već osam godina, a on ima ćerku iz prethodne veze. Jednom prilikom mi je priznao da bi navodno mogao biti i biseksualac, ali da nikada ne bi ništa preduzeo povodom toga. Budući da je mene oženio, a da već ima ćerku, verovala sam mu. Međutim, prošle nedelje, on je zaspao na kauču posle nekoliko piva i primetila sam poruke na njegovom telefonu koje ne prestaju da stižu, pa sam bacila pogled. Ono što sam videla ostavilo me je u šoku - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Sumnjala sa kim li se to njen suprug dopisuje, pa odlučila da sama proveri

Ova žena je primetila da je njen suprug sve vreme bio prijavljen na sajtove za upoznavanje, ali na one koje su isključivo za gej muškarce. 

- Kada sam videla sa kim se dopisuje došlo mi je vrisnem! Bila sam šokirana kada sam videla broj poruka koje je moj muž poslao različitim muškarcima. Jedan od njih mu je čak predložio se*s. Bilo je raznih eksplicitnih fotografija, malo je reći da sam bila zapanjena. Odmah sam se suočila sa njim. Moj suprug je sada ponižen što ja znam. Naš se*sualni život ne postoji odavno, ali znam da me voli. Sigurna sam da je ova komunikacija oblik neverstva, čak i ako se ništa nije dogodi. Šta da radim? - upitala je ona.

shutterstock.com

Zapanjena onim što je videla na muževljevom telefonu

Komentari sa interenta su odmah usledili.

- Dopisivanje i razmena fotografija jesu oblik neverstva.

- Postoji mogućnost da je vaš suprug gej ili biseksualac, ali samo on to zna. Morao bi da počne da bude iskren prema vama.

- Zaslužujete pravo objašnjenje o tome šta se dešava, jer je vaše poverenje sada narušeno.

- Možda vas i voli, ali ako ima jake osećaje prema muškarcima, oni se ne mogu ignorisati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)