Brak i veze

"MUŽ I JA IMAMO INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM LJUDIMA": Andrea otkrila sve detalje iz spavaće sobe (VIDEO)

Devojka je podelila video-snimak koji je podigao veliku prašinu na mrežama.

25.01.2024 20:30

"MUŽ I JA IMAMO INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM LJUDIMA": Andrea otkrila sve detalje iz spavaće sobe (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@infinitepolyam

Otkako su društvene mreže postale svima dostupne, imamo priliku da gotovo u realnom vremenu pratimo sadržaje iz svih delova sveta. Na mrežama ljudi često dele i svoju intimu, što je uradila i Andrea koja je na TikToku obelodanila da je u poliamornoj vezi, tj. u otvorenom braku. S obzirom na to da i ona i njen suprug deluju prilično mladoliko, Andreini pratioci nisu odoleli da ne prokomentarišu njihov „otvoreni brak“.

- Moj suprug i ja smo se dogovorili: intimni odnosi sa drugim ljudima su dopušteni, ali to suštinski ne utiče na našu ljubav – ispričala je Andrea u jednom od snimaka na TikToku.

Jedan od komentara koji je osvanuo pored snimka glasio je:

- Svi se venčavate... A onda počnete da izlazite sa drugim ljudima... Brak je sada tako besmislen.

Andrea je komentar smatrala neumesnim, pa je odmah odgovorila.

- Ha, ha, ha, naš brak je stvarno besmislen! Koga briga za činjenicu da smo 22 godine zajedno, otkad sam maturirala? Koga briga što imamo predivno osmogodišnje dete koje smo divno vaspitali i na koje smo oboje ponosni? – napisala je Andrea.

Ona je dodala da je njen brak „jak kao zemlja“, te da ona i suprug nisu bili monogamni ni kad su se venčali. Objasnila je, takođe, i da ljubomori u njihovom životu jednostavno nema mesta.

@infinitepolyam Replying to @t.pedral Yes we’re married, but he snd I are still autonomous. I can encourage him and be supportive, but I mostly do this from the sidelines. I’m happy to meet his partners if they want to eventually, but his dating life is independent from me. #dating #husband #polyamory #polyam #polyamorous ♬ original sound - InfinitePolyam | Polyamory

Pratioci su, ohrabreni njenim otvorenim odgovorom, odlučili da ostave komentare.

- Je li tako? E pa, i kod mene je tako! Večeras je moj muž na dejtu. Radila sam, došla sam kući umorna i konačno imam priliku da se odmorim. Nadam se da se on lepo zabavlja.

- Hejteri će me mrzeti. Nstavite da uživate u životu, život u poliamornom braku je tako lep – bili su samo neki od komentara podrške ispod Andreine objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)