Brak i veze

UHVATILA MUŽA U PREVARI OSAM MESECI POSLE VENČANJA: "Kad mi je rekao zašto ima ljubavnicu, bila sam apsolutno ponižena"

Njena hrabrost da podeli priču na društvenim mrežama inspirisala je mnoge ljude da se joj pruže podršku.

05.01.2024 22:00

UHVATILA MUŽA U PREVARI OSAM MESECI POSLE VENČANJA: "Kad mi je rekao zašto ima ljubavnicu, bila sam apsolutno ponižena"
Pixabay.com

Prevara u braku je problem sa kojim se suočava veliki broj parova. Ali, ono što se dogodilo Šenon nije toliko uobičajeno. Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila svoje gorko bračno iskustvo pošto je samo osam meseci posle venčanja saznala da joj je muž neveran. Pre toga sa njim je bila u vezi punih sedam godina i sigurna da će jedno drugom biti verni do kraja života pristala da se uda. Venčanje je bilo bajkovito, a krah braka potpuno neočekivan.

- Saznala sam za njegovu neverstvo tako što sam proverila njegov telefon i videla poruke koje su me porazile – ispričala je Šenon u snimku koji je podelila na TikToku.

Kad je nevernom suprugu saopštila da ga je uhvatila u prevari, ostala je potpuno zatečena njegovom reakcijom.

- Kad sam na parkingu pročitala poruke koje je razmenjivao sa svojom ljubavnicom i kad sam ga direktno pitala da li me vara, njegov odgovor me je porazio. Rekao mi je: „Pa šta si očekivala? To je to tvoja krivica, jer si dosadna!“ Bila sam slomljena. Svađali smo se u automobilu neko vreme, a onda sam ja otišla kući, a on je nastavio da se vozika po kraju. Pretpostavljam da je otišao do svoje ljubavnice, jer je živela u blizini – ispričala je Šenon.

Prema njenim rečima, iste večeri se vratio kući i nastavio da šalje poruke ljubavnici.

- Te noći smo morali da delimo krevet, jer smo imali goste koji su spavali u drugoj sobi. Zamolila sam ga da spava na podu, ali nije hteo. Taj vikend sam jedva preživela – iskreno je ispričala Šenon.

Pixabay.com

Šenon je otkrila da je muž vara pošto je pročitala poruke koje je razmenjivao sa ljubavnicom

 

Ona je dodala da njen bivši muž nije preuzeo nikakvu odgovornost za razvod i igrao je ulogu žrtve do kraja.

- On je najveća kukavica koju sam upoznala – ogorčeno je rekla u snimku koji je za kratko vreme postao viralan na TikToku.

Četiri godine posle ovog bolnog iskustva, Šenon se ne kaje što se razvela.

- Prva četiri meseca posle razvioda bila su mi paklena. Imala sam osećaj da mi krv ključa od besa i povređenosti. Prvi mesec razdvojenosti bio je težak, ali sada sam mirna i život mi je fantastičan – podelila je Šenon na TikToku, o čemu je pisao i britanski San.

Snimak je pregledalo više od 700.00 ljudi, a mnogi od njih bili su potpuno zatečeni sadržajem koji su imali prilike da vide i čuju. 

- Tako mi je žao.

- Neka si se rešila manipulatora... Zaslužuješ bolje... Zvuči mi kao narcis... Želim ti mnogo sreće!

- Privlačna si i zvučiš inteligentno. Nikad nemoj prihvatiti prevaru. On će to opet uraditi – bili su neki od komentara njenih pratilaca koji su pogledali snimak.

Šenon je na to odgovorila:

- Da, pametna sam, samouverena, lepa i vredim mnogo više! Drago mi je što smo razvedeni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)