Brak i veze

SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Ovih 5 stvari na to ukazuju! (FOTO)

Supružnik koji je odjednom postao emotivno nedostupan, koji svuda nosi mobilni sa sobom i ima nepredviđene troškove, je već razlog za zabrinutost.

18.12.2023 20:00

SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Ovih 5 stvari na to ukazuju! (FOTO)
Shutterstock

Prepoznavanje preljube može biti delikatan proces, ali važno je naglasiti da mnogi znaci ne moraju nužno ukazivati na varanje. Komunikacija sa partnerom je ključna kako biste razjasnili sumnje i rešili probleme. Moguće je da se s vremena na vreme osećate zabrinuto i nesigurno u vezi sa partnerom. Umesto da se fokusirate na sumnje, razmislite o otvorenom razgovoru sa supružnikom kako biste izrazili sva osećaje i nedoumice. 

Međutim, ponekad je intuicija ta koja nikada ne greši. Ukoliko vam neki unutrašnji glas govori da vam partner nije naklonjen kao ranije, to možda ipak može da znači da je pronašao neki drugi “izvor zabave”. Srećna Republika vam oktriva nekoliko potencijalnih znakova koji mogu ukazivati na to da vas partner možda vara. Važno je naglasiti da ovi znaci nisu apsolutni dokaz preljube. Razgovarajte sa partnerom otvoreno i iskreno. Otvorena komunikacija je ključna za održavanje zdravog odnosa.

Shutterstock

Sumnjate da vas partner vara: Ovo su samo neki znaci koji ukazuju na to

1. Promena u ponašanju

Ako primetite iznenadne promene u ponašanju partnera, poput udaljavanja, zahladnelog odnosa ili tajanstvenosti, to može biti znak problema. Ako osećate da je vaš partner odjednom počeo da vas izbegava i ne želi više da radi stvari sa vama ili prestane da priča sa vama o svom danu, onda je to još jedan znak upozorenja. Partneri često izbegavaju supružnike ili im manje govore o svom danu, jer prevara može biti teška, nemoguće je zapamtiti sve laži i lak je način da ih saznate.

2. Promene u intimnosti

Nedostatak interesovanja za intimnost ili, obrnuto, neočekivani porast želje, mogu ukazivati na emocionalne promene. Uobičajena zabluda je da će preljubici izbegavati se*sualni odnos sa svojim partnerom, jer bi povećani se*sualni nagon mogao biti krivac u pokušaju da prikriju svoje nepravde. Možda ćete takođe otkriti da će vaš partner početi da uvodi nove stvari u vaš se*sualni život, koje ranije nisu bile tu.

3. Tajne poruke i pozivi 

Ako partner počne da skriva telefon ili često koristi šifrovane poruke, to može izazvati sumnje. Ako počne da nosi telefon svuda, čak i po kući, ili počne da se brani kada tražite da ga upotrebi, to bi mogao biti znak da nije veran. Takođe bi trebalo da pogledate kako odlaže telefon kada se ne koristi. Ako ga okrene sa spuštenim ekranom, možda nešto krije.

shutterstock.com

Tajne poruke su uvek sumnjive

4. Česte izmene rasporeda

Ako se partner često izvlači iz kuće ili ima neočekivane izmene u rasporedu bez jasnog objašnjenja, to može izazvati sumnju. Ako se neka druga osoba često pominje u razgovorima, a vi nemate pojma o toj osobi, možda postoji razlog za zabrinutost. Ako primetite neobjašnjive finansijske transakcije ili troškove, to takođe može ukazivati na tajne aktivnosti.

5. Vi ste mu krivi za sve

Nevernost može dovesti do velike napetosti i stresa, što može dovesti do toga da preljubnik napadne svog partnera. Da bi se oslobodili napetosti koju osećaju iznutra, pokušaće da ubede sebe da ste vi problem i postaju kritični prema vama. Možda tog dana niste šetali psa, oprali sudove ili čitali knjigu deci pre spavanja. Ovakav mali problem može izgledati kao velika stvar. Ako ovo doživite, to je znak da vas partner možda vara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)