Brak i veze

UHVATILA JE DEČKA NA DELU: Zbog onoga što je potom uradio više nije bila nimalo ljuta (VIDEO)

Ovo iskustvo devojka će pamtiti do kraja života.

16.12.2023 22:00

UHVATILA JE DEČKA NA DELU: Zbog onoga što je potom uradio više nije bila nimalo ljuta (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@kikiexlplores

Nema svaka ljubavna veza srećan kraj; neke dožive krah na samom početku, a primer toga je i iskustvo tiktokerke Kiki. Iako je ono što je doživela veoma bolno, zbog reakcije mladića sa kojim se zabavljala, a kojeg je "uhvatila na delu", Kiki se smeje i kaže da će ovu epizodu dugo pamtiti.

- Počela sam da izlazim sa jednim dečkom, imali smo šest sastanaka. Imali smo slična interesovanja, a najviše nas je povezivala ljubav prema filmovima. Oboje smo imali neogračene karte za bioskop – priča Kiki.

Jedne večeri želela je da ode u bioskop, ali njen dečko nije mogao da joj pravi društvo. Uprkos tome, Kiki mu je rekla da će ona otići da gleda neki film. Ali, kad je ušla u bioskopsku salu i sela, videla je da u sali sedi mladić koji neodoljivo podseća na njenog dečka.

- Pitala sam se da li je to on, ali sam videla da nije bio sam, već u društvu neke devojke. Oboje su u rukama držali kafu. Na jednom od naših sastanaka, kad smo išli u bioskop oboma nam je kupio kafu tog brenda. Ipak, i dalje nisam htela da poverujem da se nekoliko redova ispred mene nalazi moj dečko koji me očigledno vara – nastavlja Kiki.

U jednom trenutku đavo joj nije dao mira, pa je ustala da ode do toaleta. U povratku je namerno prošla pored reda u kom je sedeo muškarac koji je neodoljivo podsećao na njenog dečka.

- On gleda mene, ja gledam njega, oboje klimamo glavom i ja trčim natrag na svoje mesto. Tresem se. Razmišljam šta ću uraditi kad se film završi. A onda vidim da on bukvalno beži iz sale, ostavljajući devojku da sama izađe iz bioskopa. Mislila sam da ću plakati od tuge, a zbog te scene sam plakala od smeha! Čoveče, on je pobegao da se ne bismo opet sreli oči u oči – nastavlja Kiki.

Po povratku kući nije odolela da mu ne pusti poruku.

- Nadam se da se tvom sledećem „društvenom eksperimentu“ dopao film – napisala je Kiki svom dečku uhvaćenom u prevari, uz napomenu da ju je on svojevremno nazvao „društvenim eksperimentom“.

Kiki nije očekivala da će dobiti odgovor, ali se to ipak desilo. Očigledno je da je imla posla sa dečkom koji nije bio previđe uviđajan.

- Da, bilo je to solidnih osam od deset – odgovorio joj je.

Nije mu ostala dužna:

- Bilo je deset od deset jer si pobegao glavom bez obzira!

Ipak, dečko uhvaćen u prevari je nastavio da se dopisuje sa Kiki. Pokušao je da joj objasni da je brzo izašao iz bioskopa jer nije želeo da vode neprijatan razgovor, a ona je stavila tačku na prepisku odgovorivši mu da je cela situacija bila smešna.

@kikiexlplores

Just my luck - awwkkkward ♬ original sound - Kiki

Komentari na TikToku koje je Kika dobila bili su podržavajući.

- Ti si tako slatka i ljupka, zaslužuješ boljeg dečka.

- Ne znam kako ga samo nije bilo sramota da ti tako nešto priredi, a onda još i da odgovara na poruke!

- Neko ko te je vredan sigurno će se uskoro pojaviti – bili su neki od komentara ispod njene objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)