Ispovesti

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Načisto ga je slomilo kada je shvatio sa kim ima aferu!

Izgleda da samo saznanje da vas supruga zanemaruje nije najgore.

05.12.2023 22:00

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Načisto ga je slomilo kada je shvatio sa kim ima aferu!
shutterstock.com

Mnogi su se požalili da im brak posle više decenija više nije kao na početku. Jedan muškarac posebno je bio razočaran ponašanjem svoje supruge.

- Oboje imamo 42 godine i dva sina koji su još uvek srednjoškolci. Međutim kada je moja žena napunila 40 godina, počela je da troši stotine evra na sređivanje kose, noktiju, solarijume i botokse. Onda je krenula na časove joge i pilatesa, kao i na trčanje. Ne mogu da osporim da dosta ulaže u sebe i za svoje godine izgleda sjajno. Međutim izgleda da joj ja više nisam bio zabavan. Izbegavala je intimne odnose po svaku cenu, a vreme je provodila van kuće sa prijateljicama, tako bi mi bar rekla - započinje ispovest ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Supruga je rešila da u četrdesetim bude u najboljoj formi

Vrhunac ovog odnosa desio se dve godine kasnije.

- Pomislio sam da me vara pošto je kada je bila kod kuće, što je bilo retko, neprestano bila na telefonu, koji je nosila svuda sa sobom, čak i u toalet. Jednog dana mi nije bilo dobro na poslu i vratio sam se ranije kući. Zatekao sam njen auto pred našom kućom iako je trebalo da je na poslu. Kao vrhunac cele priče čuo sam komešanje iz spavaće sobe, a onda je iz nje izašao moj rođeni brat. On je četiri godine mlađi od nas i samac je. Nasrnuo sam na njega, ali je uspeo da pobegne. Zatekao sam nagu suprugu u krevetu koja mi je hladno rekla: “Sad bar znaš”. Od tada spavam u dnevnoj sobi, ne znam šta da radim, ali ne želim da se razvedem i da ona odvede naše sinove, pa da ih viđam dva puta mesečno - pojadao se on.

Shutterstock

Nije mogao da veruje da ga je varala sa njegovim rođenim bratom

Komentari su ubrzo usledili.

- Razgovarajte sa suprugom otvoreno, po vašim rečima vaš brat nije osoba koja će se vezati, tako da je to najverovatnije bila afera.

- Pokušajte da shvatite da li možete da joj oprostite i da li oboje želite da ostanete u tom braku.

- Vredi pokušati da primirite strasti bar vaših sinova radi, ali bolji je i dobar razvod nego loš brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)