Ispovesti

PRAŠTAO JE ŽENI NEVERSTVA 40 GODINA: "Neću više da ćutim, njeni švaleri me progone na svakom koraku!" (FOTO)

Tek kad su oboje otišli u penziju shvatio je da ne želi više tako da živi.

03.12.2023 22:01

PRAŠTAO JE ŽENI NEVERSTVA 40 GODINA: "Neću više da ćutim, njeni švaleri me progone na svakom koraku!" (FOTO)
shutterstock.com

Svaki par koji je u braku priznaće vam da je neophodno dosta razumevanja, kompromisa i tolerancije da bi zajednica opstala više godina, a kamoli decenija. Međutim, kako upozoravaju psiholozi nije dobro probleme gurati pod tepih jer će kad tad isplivati na površinu i doći na naplatu.

Kako se požalio jedan muškarac u sedmoj deceniji godinama je tolerisao neverstva svoje supruge. Međutim, sad kada su oboje u penziji i okrenuti jedno drugom sve je došlo na naplatu. 

- Imam 65 godina, a moja supruga 64. Imamo troje dece i dvoje unuka, a u braku smo 40 godina. Ja nikada ranije nisam želeo da se razvedem iako su o mojoj supruzi uvek kružile razne glasine, ali ja sam odlučio da ih ignorišem. Radila je u kol centru taksija gde je uglavnom imala noćne smene. Uvek je imala veću se*sualnu želju od mene. Kako su godine prolaze mene je se*s totalno prestao da interesuje, ali je i ona i dalje želela odnose - započinje priču ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Čitavog braka je trpeo ženine afere

On je priznao da je jednom prilikom tražeći stvari tražio u zajedničkoj fioci našao skriven njen izazovni donji veš, koji nikada pre, a ni posle toga nije nosila za njega.

- Kada sam našao taj veš, ništa joj nisam rekao. Dešavalo se da čujem govorkanja na svakom koraku, ali nisam se obazirao. Jednom me je pozvao čovek koga površno poznajem, a koji radi kao taksista. Bio je polupijan, ali mi je rekao da me žena pravi budalom i da je spavala sa pola naselja, uključujući i njega. Na neki način sam čak i odbranio svoju suprugu, iako mi je dosta toga što mi je rekao zvučalo poznato. Vremenom sam shvatio da me zaista vara i da je tokom našeg braka spavala sa velikim brojem muškaraca, ali sam rešio da joj oprostim i ćutim zarad dece i naše porodice. Međutim, sada smo oboje u penziji, deca su se odavno odselila a mene je počela da užasava pomisao da ću do kraja života biti sa tom ženom koja me je varala na svakom koraku. Čini mi se da je to sve tek sada došlo da me progoni. Ona mi se gadi - objasnio je on.

shutterstock.com

U penziji shvatio da je više ne želi kao suprugu

Komentari su ubrzo usledili.

- Niko se nikada nije navikao na prevaru, zato što to nije nešto što je normalno u braku.

- Razgovarajte otvoreno sa suprugom o svemu sada, nikada nije kasno.

- Ljudi se razvode i u tim godinama, možda je najbolje da svako krene na svoju stranu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)