Brak i veze

ŽELELA JE DA PROVERI MUŽA PA JE POZVALA NJEGOVE PRIJATELJE: Sve je pošlo po zlu, dok je njen suprug crveneo od stida! (VIDEO)

Drugovi njenog partnera su joj otkrili nešto što nije mislila da će čuti.

30.11.2023 21:00

ŽELELA JE DA PROVERI MUŽA PA JE POZVALA NJEGOVE PRIJATELJE: Sve je pošlo po zlu, dok je njen suprug crveneo od stida! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kayleeriosss

Svaka veza prolazi kroz razne faze a poverenje se gradi vremenom. Žene najčešće do najsitnijih detalja analiziraju ponašanje svog dečka kako bi proverile vernost svog partnera. Čak i u braku žene često proveravaju svoje muževe koji toga nisu ni svesni.

Međutim, jedna žena je odlučila da na neobičan način testira ne svog supruga već njegovog prijatelja. Zanimalo je da li on spreman da lažu zarad njenog muža. 

shutterstock.com

Mnoge žene su sklone da proveraravaju telefon svog partnera

Tokom ovog neobičnog testa njen dečko je sedeo pored nje vidno bio uzbuđen da li će njegov prijatelj proći "test".

Pošto je nazvala prijatelja svog dečka po imenu Džejk zamolila ga je za minut vremena kako bi nešto s njim kratko porazgovarala. 

- Muž mi je rekao da je sinoć bio kod tebe i da je tamo proveo nekoliko sati. Ali posle sam primetila da je sklonio lokaciju. Da li ste bili zajedno? - čuje se u snimku kako ga devojka zabrinuto pita Džejka.

Momak je odgovorio kratko "da"  onda ponovio "aha" kada je ona upitala da li je zaista bilo tako. Pošto nije mogla da izdrži počela je da se smeje. Njen suprug  je u tom trenutku skočio od sreće.

- To je moj prijatelj! Idemo! - uzvikavao je on.

Međutim, situacija je krenula nizbrdo kada je devojka krenula da pozove ostale njegove prijatelje. Odgovor koji je od njih dobila njen muž nije želeo da čuje jer su svi negirali da su bili s njim, pa je samo sedeo i crveneo od stiga. Na društvenim mrežama se povela diskusija o tome da li je ovo bilo ispravno ili ona ipak nije trebalo na taj način da proverava njegove prijatelje. 

@kayleeriosss Pranking my husbands friends to see who’s real #fyp #prank #husbandandwife ♬ original sound - Kayleeriosss

- Ovo je tako sramotno, njen muž je srećan kada njegov drug laže za njega.

- Svi njegovi prijatelji tajno vole njegovu ženu.

- Čini se da ima jednog iskrenog prijatelja.

- Način na koji su svi njegovi drugari iskreni je zaista za poštovanje. 

- U redu, shvatila sam. Ali ne razumem zašto je on ljut što ga ostali ne pokrivaju i ponosan na prvog momka koji to čini - bili su neki od komentara.

Iako je ženi sve bilo beskrajno smešno, neki od tiktokera su rekli kako je dovoljan i taj jedan odgovor da baci crv sumnje. Bilo je i komentara da je prvi prijatelj nazvao sve druge da im javi kako će biti testirani i da budu pripremljeni. 

- Čoveče! Treba da nađeš nove prijatelje- zaključio je jedan od tiktokera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)