Brak i veze

NAVEO JE SUPRUZI SPISAK RAZLOGA ZBOG KOJIH JE ODBIJALA INTIMNE ODNOSE SA NJIM: Ženi od smeha krenule suze na oči, kada je čula sopstvene izgovore! (FOTO+VIDEO)

Najčešće fraze koje dame govore kada ne žele da vode ljubav.

28.11.2023 19:06

NAVEO JE SUPRUZI SPISAK RAZLOGA ZBOG KOJIH JE ODBIJALA INTIMNE ODNOSE SA NJIM: Ženi od smeha krenule suze na oči, kada je čula sopstvene izgovore! (FOTO+VIDEO)
Instagram-zaludan_marenko

Mnogi se sećaju strastvenih noći i uzburkanih strasti dok nisu bračne dužnosti, posao i deca došli na red. Pojedini parovi, ma koliko pokušavali da odvoje vreme za sebe, nikako ne mogu da usklade odlaske u krevet u isto vreme. Pogotovo je u braku problematičan zajednički odlazak u krevet, a nisu retki oni koji su se požalili da im je se*sualni život drastično slabijeg intenziteta otkad su u braku.

Snimak koji je počeo da se širi internetom i prosleđuje je onaj na kome muž čeka ženu, koja se sprema da zajedno izađu negde. Dama dolazi u crnom korsetu i beloj slojevitoj dugoj suknji, držeći crni sako i zlatnu torbicu u ruci. Muškarac joj se obraća rečima “Moja voljena ženo”, a onda kreće da obrazlaže svoj problem, zbog nedovoljnog ispunjavanja “bračnih dužnosti”.

- Mojoj voljenoj ženi. U poslednjih godinu dana pokušao sam da vodim ljubav sa tobom 365 puta. Uspeo sam 36 puta. To je u proseku jednom u 10 dana. Sledi lista razloga zbog čega ostalih dana nisam uspeo:

  • “Prevruće je”, 16 puta
  • “Prehladno je”, 3 puta
  • “Preumorna sam”, 19 puta
  • “Prekasno je”, 16 puta
  • “Prerano je”, 9 puta
  • Pravila se da spava, 35 puta
  • “Nisam raspoložena”, 21 put
  • Pazi na kosu, 28 puta
  • “Da li samo na to misliš?!”, 83 puta - čuje se na snimku na Instagramu.

Najviše smeha izazvala je stavka kada se supruga pravila da spava, kako bi izbegla odnose sa mužem, a odmah za njom je i ona da joj je 28 puta tokom godine smetalo da vodi ljubav sa suprugom, zato što je pazila na frizuru.

 

 

Video je dobio 17.000 sviđanja, a usledio je veliki broj komentara.

- Genijalno!

- Kako će ovde pasti za godinu dana razvod.

- Ovog žena vara 100%

- Otkud sad ovu ne boli nikad glava?

- Ima i obrnutih slučajeva.

- Ja ne verujem da ima obrnutih slučajeva, ko bi ikad ženu odbio?!

-Ali zato ima onih kojima neće biti ni hladno, ni prevruće, ni umorna, ni kasno je, ni rano je.

- Mislite o tome!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)