Brak i veze

OKONČALA JE PRIJATELJSTVO SA DRUGARICOM ZBOG DEČKA: Ovaj snimak pogledalo je 4 miliona ljudi, da li biste vi ovo oprostili? (FOTO+VIDEO)

Keli je Tiktokerka koja je primetila da njena prijateljica Džoana previše flertuje sa njenim novim momkom.

27.11.2023 22:01

OKONČALA JE PRIJATELJSTVO SA DRUGARICOM ZBOG DEČKA: Ovaj snimak pogledalo je 4 miliona ljudi, da li biste vi ovo oprostili?  (FOTO+VIDEO)
Tiktok-kelly_kim_

Keli je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 52.000 ljudi. Ona deli savete o nezi kože i šminkanju, ali nedavno je dobili veliki broj dodatnih pratilaca zbog incidenta koji je doživela. Naime, Keli je imala najbolju drugaricu Džoanu sa kojom je delila sve tajne. Međutim, bila je priseljena da to prijateljstvo okonča onog trenutka kada je shvatila da prijateljica želi da joj preotme dečka.

- Ne puštam lako ljude u svoj život. Imam grupu odabranih ljudi, koji su tu za mene, kao i ja za njih do kraja života. Međutim, čudne stvari su počele da se dešavaju sa mojom prijateljicom. Znala je koliko smo jedan dečko i ja zaljubljeni jedno u drugo još i pre nego što smo počeli da se zabavljamo, ali je odmah dodala i njega na listu najbližih prijatelja na društvenim mrežama. Trudila se da uvek bude duhovita u njegovom prisustvu, čak je počela da prati muziku i brendove koje on prati - započinje priču ova Tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

Ona dodaje kako je sve to mogla da shvati i donekle razume, ali jedna stvar totalno ju je razočarala od strane prijateljice Džoane.

- Jednom prilikom bile smo kod mog dečka, a ona se požalila da joj je hladno. On joj je dao njegov duks, što je sasvim u redu. Međutim, ona je počela svakodnevno da nosi taj njegov duks, naredne dve nedelje i da snima sadržaj za Tik-tok u njemu. Takođe, pošto je saznala koji mu je omiljeni sendvič, jedno jutro je ustala rano, što inače nikad ne radi, samo da bi mu kupila taj sendvič i odnela mu u stan, kako bi ga on poneo na posao. Posle svega sam rešila da okončam prijateljstvo sa njom i prekinula sam svaki kontakt. Ona se pravdala da je to bio samo gest pažnje, ali stvari su odmakle predaleko, ne mogu da verujem da mi je to uradila - zaključila je Keli.

@kelly_kim_ which one was ur fav? the sandwich one is mine🥰👹 #girlsgirl #grwm #datingstorytime ♬ original sound - Kelly

Snimak ove devojke pregledan je blizu četiri milionima puta na Tik-toku, a dobio je pola milona sviđanja, dok su se komentari nizali.

- Sve mi je jasno i da pozajmi duks tvoga momka, ali da ga nosi svaki dan naredne dve nedelje je previše čudno.

- Meni je situacija sa sendvičem omiljena.

- Ne bih uzela duks dečka svoje drugarice, pa makar se smrzla stvarno.

- Takvi nazovi prijatelji koji gledaju kako da ti prvom prilikom otmu dečka ti ne trebaju.

- Pitanje je da li ti je ta devojka ikada bila prijateljica.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)