Ispovesti

"MOJ SUPRUG JE OTIŠAO SA DRUGOM ŽENOM SA NAŠEG VENČANJA": Ona već danima plače, on preti razvodom, a kraj drame se ni ne nazire! (FOTO)

On se pokupio i otišao da ih odveze i više se nije vratio na sopstvenu svadbu.

26.11.2023 20:00

"MOJ SUPRUG JE OTIŠAO SA DRUGOM ŽENOM SA NAŠEG VENČANJA": Ona već danima plače, on preti razvodom, a kraj drame se ni ne nazire! (FOTO)
shutterstock.com

Mnogima se dešavaju različiti nepredviđeni događaji na samom danu venčanja, koji u većoj ili manjoj meri mogu da umanje svadbenu radost. Međutim jedna mlada se zaklinje, da je ovakvo nepoštovanje od strane partnera doživela pre sklapanja braka, taj dan njih dvoje verovatno nikada ne bi ni dočekali.

- Nešto sam starija od svoga supruga i njegova porodica nikada nije odobravala našu vezu. Moja svekrva je uvek bila protiv mene, smatrajući da je njen sin mogao da nađe neku mlađu ženu. Više puta smo pokušavali da izgladimo odnos, ali njegova mama bi svaki put potencirala koliko je pritiv toga da njen sin mene oženi. Ipak venčanje smo posle dve godine veze i zakazali. Ja sam platila dekoraciju restorana koja je koštala oko 1100 evra. To je bila mala ceremonija opštinskog sklapanja braka, koja je nastavljena proslavom u restoranu ograničenog broja ljudi - započinje svoju priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Mislila je da će venčanje biti njen najlepši dan

Porodice mladenaca i najbliži prijatelji su bili jedini gosti. Međutim tek pošto je završen ručak i izneta svadbena torta mladoženjina porodica je rešila da napusti slavlje.

- Moja svekrva je insistirala da su se već dugo zadržali i da moraju da stignu kući pre mraka. Rekla je da možemo da nastavimo sa “slavljem” kod njih kući. Međutim platila sam dekoraciju više od 1000 evra i nisam želela da svadbenu noć pamtim kao sedeljku u svekrvinoj dnevnoj sobi. Podrazumeva se da moja porodica nije pozvana, već samo ja. Još nisu ni pokloni predati, niti je fotografisanje bilo završeno. Iako mi je bilo krivo, shvatila sam da njegova porodica želi da ide, međutim tada je usledio vrhunac. Moj suprug je otišao sa sopstvenog venčanja i samo mi javio da mora da ih odveze i da će se navodno vratiti tokom večeri, a onda se izgubio. Naravno da se nije vratio, ostala sam sama na sopstvenoj svadbi još od večeri. Sama sam primala poklone, fotografisala se sa gostima i plesala. Sama sam došla u naš stan. Umesto da provede sa mnom prvu bračnu noć, moj suprug je polovinu naše svadbe i prvu noć proveo kod mame. Preplakala sam celu tu noć, a od tada plačem svakodnevno. Preti mi razvodom ukoliko ne prestanem da plačem, a počeo je i da me vređa. Želim da ga ostavim, ali toliko ga volim - pojadala se ova žena.

shutterstock.com

Nije se nadala da će je mladoženja na svadbi ostaviti samu

Komentari su ubrzo usledili.

- Trebalo je da ga ostavite iste one noći kada ste se sami vratili u stan posle venčanja, a on je odlučio da prespava kod mame.

- Njegova mama očigledno još uvek nije završila proces vaspitanja svoga sina.

- On je odavno između mame i vas izabrao svoju mamu, ne znam šta više čekate sa tim nezrelim muškarcem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)