Brak i veze

DOŠAO JE DA IZNENADI DEVOJKU POKLONIMA, A U NJENOM STANU GA JE SAČEKAO DRUGI MUŠKARAC: Situaciju koju je neverna žena zatekla kod kuće nije mogla ni da nasluti (FOTO+VIDEO)

Krajnje neprijatna situacija se desila i snimljena kamerom.

15.12.2023 20:00

DOŠAO JE DA IZNENADI DEVOJKU POKLONIMA, A U NJENOM STANU GA JE SAČEKAO DRUGI MUŠKARAC: Situaciju koju je neverna žena zatekla kod kuće nije mogla ni da nasluti (FOTO+VIDEO)
Instagram-whatthefshow

Jedan snimak postao je veoma gledan na svim društveni mrežama i rado je prosleđivan. Video počinje slikom muškarca duge plave kose koji u rukama nosi dve kutije zapakovane u vidu poklona iznenađenja. Ceo video je usnimljen kroz tzv. špijunku na ulaznim vratima. Muškarac duge plave kose izgleda da je došao do vrata stana gde je očekivao da će zateći svoju devojku, Saru. Međutim, glas koji mu se oglašava sa ulaznih vrata je muški i on mu poručuje da ukoliko je u pitanju dostava, da ostavi paket pored vrata. 

- Međutim, ovo nije kurirska služba. Ja nisam dostavljač. Došao sam da vidim Saru. Ko je to? - plavokosi muškarac pita, dok mu glas sa vrata odgovara sledeće.

- Ja sam Sarin muž. Molim vas, nemojte da idete ne želim da vas povredim, upravo se spuštam stepenicama do stana, tu sam za seknudu - objašnjava glas koji se čuje kroz kameru.

Crnokos muškarac u sivoj majici i donjem delu crne trenerke zaista silazi niz stepenice i posmatra muškarca sa kojim ga, po svemu sudeći, žena vara. Plavušan je uspeo da se odbrani činjenicom da on uopšte nije znao da je njegova devojka zapravo udata.

- Kad god sam dolazio kod nje, primetio sam fotografije sa nekim muškarcem, tačnije sa tobom. To su one crno-bele slike po zidovima što stoje, međutim, kada sam je pitao ko je to, rekla mi je da je to njen rođeni brat - objasnio je ovaj plavokosi muškarac.

Suprug je potvrdio da on nije Sarin brat, već suprug, ali je dodao: “Nadam se, ne više!” On je takođe nastavio da  objašnjava da je često po kući nalazio duge plave dlake, ali da je znao da on nikakve devojke nije dovodio kući, pa je pretpostavio da je u pitanju neka Sarina drugarica, ali tek sada kada je sreo njenog ljubavnika sve ima smisla. Ova dvojica muškaraca su se na neki način čak i zbližili tokom razgovora i odlučili da zajedno sačekaju Saru, koja bi trebalo da stigne u stan za 20 minuta. Čak su rešili da popiju koju čašici tekile dok je čekaju.

- Pravo mesto, pogrešno vreme. Kako sam saznao da je moja devojka zapravo udata - piše u opisu snimka.

Video je samo na Instagramu dobio milion i 805.000 sviđanja, dok su komentari usledili.

- Možda su obojica izgubili ženu, ali su stekli pravog prijatelja.

- Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva.

- Ali duge plave dlake po kući su hit, niko ne sumnja na muškarca!

- Prevara se uvek sazna, pre ili kasnije.

- Sara će imati neprijatan doček kada se vrati kući.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)