Tetka Saveta

OVI POKLONI ZA USELJENJE ĆE ODUŠEVITI SVAKOG DOMAĆINA: Praktično, jeftino i unikatno (FOTO)

Odaberite onaj po meri vaše drage osobe.

13.12.2023 17:02

OVI POKLONI ZA USELJENJE ĆE ODUŠEVITI SVAKOG DOMAĆINA: Praktično, jeftino i unikatno (FOTO)
shutterstock.com

Useljenje u novi dom predstavlja veliki korak u životu svakog pojedinca. Kako bi taj trenutak bio poseban i da bi se novi dom osećao kao pravo mesto za početak novog poglavlja, važno je obradovati vlasnike doma sa pažljivo odabranim poklonom. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko ideja za poklone koji su idealni za useljenje.

shutterstock.com

najbolji pokloni za useljenje su sobne biljke

Biljke za unutrašnji prostor
 

Biljke su odličan poklon za useljenje jer donose živost i svežinu u novi dom. Kaktusi, sukulenti, mirisne biljke ili tropsko cveće mogu biti divan dodatak enterijeru. Osim estetskog užitka, biljke takođe mogu poboljšati kvalitet vazduha u prostoriji.

 

Personalizovani predmeti za dom


Personalizovani pokloni uvek ostavljaju poseban utisak. Ukrasne jastučiće sa imenima vlasnika, personalizovane ramove za slike, ili čak gravirane daske za seckanje su samo neke od ideja koje mogu učiniti dom još ličnijim i posebnijim.

Foto: Shutterstock

Kuhinjski začini su neophodni svakom gurmanu

Set začina ili kuhinjski pribor

Za ljubitelje kuvanja, set kvalitetnih začina ili kuhinjski pribor su odličan izbor. Setovi egzotičnih začina ili visokokvalitetni noževi mogu dodati novu dimenziju kulinarskom iskustvu vlasnika novog doma.

 

shutterstock.com

Unikatni džemperi su uvek dobra ideja, posebno u hladnim danima

Ručno izrađeni predmeti

Ručno izrađeni predmeti poput unikatnih keramičkih posuda, ručno tkanih tepiha ili unikatnih vazna mogu dodati dašak autentičnosti i topline novom domu.

Set za čišćenje ili održavanje


Praktični pokloni poput seta za čišćenje doma ili održavanje bašte mogu olakšati prve korake u novom domu i omogućiti vlasnicima da se fokusiraju na uživanje u novom prostoru.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)