Ispovesti

ŽENA JE ZANEMELA KAD JE SAZNALA TAJNU SKRIVANU 40 GODINA: Najbolja prijateljica joj je sve priznala kad je saznala da su joj dani odbrojani! (FOTO)

Taj dan pamti kao najlepši u životu jer tada rodila svoju prvu ćerku.

28.01.2024 21:00

ŽENA JE ZANEMELA KAD JE SAZNALA TAJNU SKRIVANU 40 GODINA: Najbolja prijateljica joj  je sve priznala kad je saznala da su joj dani odbrojani! (FOTO)
shutterstock.com

Neke tajne je najbolje poneti sa sobom u grob” je rečenica koja se ponekad čuje. Tako je zaista možda najbolje, kako se istinom ne bi povredili ljudi koji bi za tako nešto saznali posle mnogo godina. Ipak jedna žena je nakon dijagnoze da ima rak, rešila da saopšti ne tako sjajne vesti svojoj najboljoj prijateljici i tako joj doživotno uništi život.

- Nedavno sam saznala da je moja najbolja prijateljica spavala sa mojim suprugom noć kada se rodila naša prva ćerka, pre čak 40 godina. Sećam se tog dana tako jasno, to se ne zaboravlja, to je bio dan kada se rodilo moje prvo dete.Tek smo se venčali, a ja sam ostala trudna i ubrzo je na svet došla naša prva devojčica. Bili smo toliko zaljubljeni jedno u drugo i u naše prvo novorođenče. Suprug i ja smo toliko zaljubljeno gledali našu bebu. On me je sve vreme grlio i ljubio, osećala sam se najvoljenijom ženom - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Pre 40 godina bila je presrećna kada je rodila svoje prvo dete

Njen suprug je toliko želeo da ostane sa suprugom i tek rođenom bebom u bolničkoj sobi. Ipak pravila su nalagala da mora da napusti bolnicu, pa je otišao kući.

-  Po odlasku nas je oboje poljubio i obećao da će se vratiti rano ujutro. Međutim onda je sav uzbuđen otišao do omiljenog lokalnog kafića kako bi proslavio rođenje bebe sa prijateljima, ali očigledno se napio. Na putu kući, pijan, došao je na ideju da svrati do moje najbolje drugarice i saopšti joj divnu vest, budući da ja nisam bila u stanju da javim nikome. Moja drugarica priznaje da se osećala usamljeno i pomalo ljubomorno te večeri, budući da nije imala ni partnera ni dete, pa ga je pozvala unutra. Popili su još par čaša kako bi proslavili, a onda su stvari počele da se "zahuktavaju". Ona sada tvrdi da je to bila "samo pijana avantura", ništa više, i da je odmah zažalila. Tvrdi da se to dogodilo samo jednom, pre 40 godina. Kaže da je morala da mi kaže istinu, pošto joj je dijagnostikovan kancer i nije želela da odnese bilo kakvu tajnu u grob. Imam 69 godina, moj suprug 71, a ona se ponovo udala i obe imamo mnogo unučadi. Osećam se užasno izdano od strane nje i supruga, volela bih da mi nikad nije rekla. Nisam se još suočila sa supruga, volim ga, kao i prijateljicu, ali ne verujem da ću ikada ponovo moći da im verujem - istakla je ona.

shutterstock.com

Ne može da veruje da su to krili od nje punih 40 godina

Komentari su odmah usledili.

- Bojim se da je odluka tvoje drugarice da ti kaze istinu bila za njenu korist, ali ne i tvoju. Htela je da ublaži svoj osećaj krivice.

- Koliko god da je ova vest bolna, imaš dobar razlog da veruješ da se to desilo samo jednom.

- Jedini način da prevaziđeš ovu bol jeste da porazgovaraš sa suprugom, ipak ste u braku 40 godina i dalje se volite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)