Ispovesti PREVARILA ME JE 6 SATI POSLE SVADBE, NA SEBI JE JOŠ IMALA VENČANICU: Ali tu nije bio kraj, stala je pred mene i tražila mi nešto zbog čega se umalo nisam srušio! 22:30
VIP saveti PIJANI PRINC VILIJAM ISPRIČAO DETALJE ODNOSA SA KEJT: "Ne mogu da verujem da si to rekla", ponavljao je besan 09:40
Zanimljivosti VRATILA SE SA ŽURKE I POČELA DA NAMEŠTA KREVET, A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Epski snimak razotkrio je misteriju (VIDEO) 12:31
Ispovesti NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom" 20:25
Ispovesti ŽENA JE ZANEMELA KAD JE SAZNALA TAJNU SKRIVANU 40 GODINA: Najbolja prijateljica joj je sve priznala kad je saznala da su joj dani odbrojani! (FOTO) 20:00
Zanimljivosti CELU NOĆ JE LUMPOVAO SA DRUŠTVOM: Pijani sin se pojavio na kućnom pragu, usledila je neočekivana reakcija njegove majke! (VIDEO) 20:00
Ispovesti "NAPIO SAM SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA KOLEGINICOM": Muškarac zatražio savet na mrežama, pa žestoko zažalio 21:00
Ispovesti POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM I IZJURIO IZ STANA: Sledećeg jutra zatekao je scenu od koje mu nije bilo dobro, nije očekivao da će mu se tako nešto desiti (FOTO) 19:00
Horoskop HOROSKOP OTKRIVA KAKVI STE KADA POPIJETE KOJU VIŠE! Vage zajedljive, lavovi nepodnošljivi, a evo šta je s ostalima! 07:02