Roditeljstvo

ISPOVEST ŽENE O MUKAMA TOKOM POROĐAJA: "Rekla mi je da sam glupača pa sam je momentalno izbacila iz sale!" (FOTO)

Ova mama priznaje da nije ni sanjala šta će joj se dogoditi dok je rađala sina.

24.01.2024 10:00

ISPOVEST ŽENE O MUKAMA TOKOM POROĐAJA: "Rekla mi je da sam glupača pa sam je momentalno izbacila iz sale!" (FOTO)
shutterstock.com

Žene koje se porađaju prolaze kroz pravu lavinu emocija i u porođajnoj sali većina ne želi da vidi nikog drugog do supruga ili eventualno svoje majke. Podrazumeva se da ostali članovi familije mogu da budu u hodniku i raduju se prinovi ili da zatraže od babice da im iznese novorođenče kako bi ga videli kroz staklo. Međutim, ova žena imala je neočekivanu posetu u porođajnoj sobi i to tek pošto je na svet donela sina.

- Želela sam da suprug bude taj koji će ući u porođajnu salu i kasnije u moju sobu, kako bi video našeg sina. Međutim shvatila sam da ne ulazi sam, već sa njim ide i njegova majka, moja svekrva. Svemu sam se nadala, ali ne i da ću nju videti kako otvorim oči! Već mi je tada “pao mrak na oči”, ali želela sam da to ne pridodaju mojim “podivljalim” hormonima. Primetila sam kako sve vreme pita nešto medicinsku sestru koja je bila zadužena za mene, ali ni na kraj pameti mi nije padalo šta bi mogla da je pita - započinje svoju ispovest ova žena, a piše britanski San.

Kako priznaje ova mama nije ni sanjala šta će joj se dogoditi dok je rađala svog sina.

Shutterstock

Želela je samo supruga da vidi i nikog više

Naime, ona se već dogovorila sa suprugom da će im se sin zvati po njenom pokojnom ocu i oboje su se složili.

- Za tatu sam bila veoma vezana, a prerano nas je napustio, kada mi je bilo svega 14 godina. Kada je svekrva ušla počela je ispred mene da nagovara mog supruga da ne nazovemo tako našeg sina, već po imenu koji je ona želela. Na sve moguće i nemoguće načine je pokušavala da ga ubedi da promenimo bebi ime, međutim suprug je rekao da promene neće biti. Bila sam u agoniji od bolova i nisam mogla da se raspravljam. Međutim, kad sam čula da se ona kod medicinske sestre sve vreme raspituje kako može legalno da se promeni ime detetu koje sam ja u tom trenutku u teškim mukama rađala, pao mi je mrak na oči. To je bila kap koja je prelila ćašu. Počela sam da vrištim i izbacila sam je napolje. Dok je izlazila odbrusivla mi je da sam glupača, a ja sam samo vrištala da momentalno napusti salu za porođaj. Sada me je stid svog postupka, ali ona je preterala - pojadala se ona.

shutterstock.com

Nije se ni nadala da će po porođaju morati sa svekrvom da se svađa oko imena rođenog deteta

Komentari su ubrzo stigli.

- To što ste je izbacili napolje je bila najbolja stvar koju ste uradili.

- Zašto je uopšte ona bila druga osoba koju ste ugledali kako ste se porodili i šta je tražila tamo?

- Ta žena je imala pravo da bira imena svoje dece, ali ne i vaše!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)