Ispovesti

SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!"

Odnosi između ove dve žene nikada nisu bili sjajni, ali nedavno su kulminirali.

10.01.2024 22:01

SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!"
shutterstock.com

Mnogi su čuli za večito problematičan odnos između svekrve i snaje, a kao da u nekim slučajevima nema rešenja za to. Jedna snaja iznela je upravo takvu situaciju koja izgleda da je nerešiva za njen odnos sa svekrvom.

- Moja svekrva je veoma niska i sitna, pritom maltene da nema grudi. Ja sam s druge strane visoka devojka sa oblinama i imam velike grudi. Prethodna devojka moga muža bila je slične građe kao moja svekrva i pretpostavljam da joj je zato bila simpatična, dok meni neprestano nalazi mane. Kada smo govorili o veličini grudnjaka, rekla sam koju veličinu nosim i ona je ostala otvorene vilice - započinje svoju priču ova mlada žena, a o tome je pisao i San

shutterstock.com

Svekrva koja nikad nije volela snaju

Njena svekrva je prokomentarisala da je nemoguće da su joj grudi tolike i nastavila da ističe kako mora da su onda spuštene.

- Ne znam odakle joj potreba da me toliko omalovažava. Rekla sam joj da je baš suprotno. Uvek nosim brushalter i nisam rađala, pa su mi i dalje u odličnom stanju. Međutim, to je odmah istakla da skrene sa teme i da doda da ću možda biti srećna da ih dugo imam takve budući da je “sigurno da nećemo imati dece”. Vrhunac je bio kada smo se vratili sa letovanja i uzela je naš album da gleda. Među fotografijama bila je i jedna sa nudističke plaže gde sam bila u toplesu. Kada je to videla, vrisnula je i zgroženo bacila album, rekavši da je to sve užasno - objasnila je ova žena.

shutterstock.com

Užasnula se njihovom fotografijom sa nudističke plaže

Komentari su odmah usledili.

- Vaša svekrva deluje kao nesigurna žena koja je imala premalo ljubavi i od sina i supruga.

- Svoju mrzovolju i nesigurnost projektuje na tebe, samo je ljubomorna.

- Ma šta te briga, bitno je samo da ne živi sa vama i da je što ređe viđaš.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)