Ispovesti

UPOZNALA JE NOVU DEVOJKU SVOG SINA I ODMAH HTELA DA JE IZBACI IZ KUĆE: Devojka je izgovorila rečenicu nakon koje je prebledela (FOTO)

Zaista neprijatna situacija.

14.10.2023 21:52

UPOZNALA JE NOVU DEVOJKU SVOG SINA I ODMAH HTELA DA JE IZBACI IZ KUĆE: Devojka je izgovorila rečenicu nakon koje je prebledela (FOTO)
shutterstock.com

Žena je izbacila novu devojku svog sina iz kuće nakon što je dala nepristojan komentar o njegovom polnom ogrganu. Mama (56) je rekla da je uzbuđena što je upoznala "ljubav života svog sina", ali da je užasnuta time kako je pozdravila nju i njenog muža (58).


- Pozivamo ih da uđu. Ona prihvata moj zagrljaj i čvrst stisak ruke od mog muža, a onda otvara izgovara: "Ja sam ona u koju tvoj sin stavlja penis." Da budem iskrena, bila sam užasnuta. Očekivala sam da će se moj muž smejati (i on i moj sin su šaljivdžije, i koliko god to dosadno bilo, volim to), ali ovo je bilo previše za mene - počinje ispovest svekrva prepričavajući kako je proteklo upoznavanje nove snaje.

U anonimnoj ispovesti ona je navela detalje ovog susreta koji su je ostavili pod snažnim utiskom od kojeg još ne može da se oporavi:

Shutterstock

majka nije zadovoljna snajkom

- Možda sam rezervisana, ali od svega što je mogla da podeli o mom sinu ona nam je to rekla. Jedan pogled na moje lice i muž je znao koliko nisam odobravala. Možda sam dozvolila da moja očekivanja postanu previsoka, i nije fer da ih imam, ali ponavljam od svega što je rekla roditeljima svog dečka koje nikada nije upoznala  ona je izabrala to? - zgranuto se pita ova žena u ispovesti za San.

Kako je dodala, u početku je svima bilo smešno sem njoj pa sada ne zna da li je prenaglila u reakciji.

- Moj sin se u početku zabavljao, ali kada je primetio moju reakciju, lice mu se spustilo. Želela sam da kažem više o tome koliko sam se grozno osećala, ali sam, na sreću, ostavila to. Moj sin nije želeo da ide, insistirajući da joj dam još jednu šansu, ali meni je do tog trenutka bilo dosta i bilo mi je neprijatno. Čak ni moj muž, koji je uživao u popriličnom delu bezobraznih šala, nije odustao - rekla je žena.

shutterstock.com

Majku opseda razmišljanje da li je preterala u reakciji

Mama je objasnila da se oseća krivom zbog svoje reakcije i pozvala sina da se izvini, ali je on odbio da odgovori.

- Ja sam liberalan koliko možete i ozbiljno ne mogu da shvatim kako je devojka očekivala da će proći takav komentar.

- Ozbiljno. Oženjen sam i imam dete, moji svekrvi očigledno znaju da sam imao se*s sa njihovom ćerkom.  

- Broj puta kada sam im spomenuo naš se*sualni život je nula.

- Ovo jednostavno ne stoji kako treba. Rekli ste da je vaš sin bio sav nasmejan i zabavan kada su stigli i sve dok sin nije shvatio da niste baš toliko impresionirani - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ispovesti ove žene. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)