Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 12:30
Brak i veze UHVATILA SAM SNAJU U KUHINJI USRED AKCIJE S DRUGIM MUŠKARCEM! Noćima ne spavam zbog onoga što je obećala mom sinu 22:30
Brak i veze USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku! 20:45
Ispovesti "SNAJA ME JE OPTUŽILA DA SAM LJUBOMORNA NA NJU": Kad se požalila bratu, usledilo je još veće razočaranje 20:14
Ispovesti "SNAJA MI DOZVOLJAVA DA VIĐAM UNUČE SAMO AKO JOJ SREĐUJEM KUĆU": Ispovest ponižene svekrve i bake podelila korisnike Interneta 19:00
Ispovesti SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!" 21:01
Ispovesti SVEKRVA IZ NIŠA PREPLAKALA PRAZNIKE: „Dok me je snaja vređala, moj sin je ćutao kao zaliven“ (FOTO) 13:00
Ispovesti "SVEKAR JE SUMNJAO DA VARAM MUŽA, PA JE INSISTIRAO DA DETE IDE NA DNK TEST": Kad su stigli rezultati, u porodici je nastao haos 20:00
Brak i veze REAKCIJA OVOG SVEKRA SVE JE IZNENADILA: Jecao je na venčanju sina kad se pojavila mlada, nikome nije bilo jasno šta se dešava (VIDEO) 11:00
Ispovesti ŽELELA SAM USKRS IZ SNOVA, A ONDA SE NA MOJIM VRATIMA POJAVILA SVEKRVA S TIM U RUKAMA: Nisam mogla da verujem šta mi je priredila na praznik, bila sam uništena i ponižena! 15:01