Vesti SNAJA I SVEKRVA SE POSVAĐALE NA PREPUNOJ PLAŽI, KUPAČI GLEDALI ŽESTOKU RASPRAVU: Onda je muž pokušao da ih smiri, pa prošao ko bos po trnju! 11:30
Roditeljstvo SVEKRVA REDOVNO KUVA I ČUVA UNUKE: A, onda se sve promenilo kad je ovo zahtevala, snaja zanemela! 11:02
Vesti DOK SAM SE OPORAVLJALA OD TEŠKOG POROĐAJA, SVEKRVA JE OVO RADILA SVAKI DAN U BOLNICI: Nije mi bilo dobro kad je uzela u ruke moju bebu! 18:30
Strast UBI ME GRIŽA SAVESTI, SPAVAO SAM SA SUPRUGOM MOG BRATA! Zbog onoga što mi je rekla o njemu, nisam trenuo noćima 22:35
Vesti OVIH PET STVARI NIJEDNA SRPSKA SVEKRVA NEĆE OPROSTITI SNAJI! Izbegavajte te "smrtne" grehove ako želite mir u kući 13:10
Ispovesti REKLA SAM SNAJI DA JE MOJ BRAT VARA I ODMAH SE POKAJALA: Ono što mi je odgovorila me je izjedalo danima! 13:20
Vesti PLAKALA SAM KAO KIŠA KAD SAM VIDELA ŠTA JE SVEKRVA URADILA DOK JE ČUVALA MOJU BEBU: Zabranila sam joj da viđa unuka! 20:10
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Vesti SVEKRVA ME JE PONIZILA PRED MUŽEM, ZBOG NJEGOVE REAKCIJE SAM ZANEMELA OD ZAPREPAŠĆENJA: Narednog dana je usledio još veći šok! 16:40
Vesti SAKRILA SAM KAMERU U SVEKRVINOJ KUĆI I SAZNALA NEŠTO JEZIVO, NISAM MOGLA DA SE OPORAVIM OD ONOG ŠTO SAM ČULA! A onda je usledio još veći ŠOK kada je sve ispričala mužu! 12:10
Brak i veze BEOGRAĐANKA SE ZALJUBILA U SELJAKA I REŠILA DA ZBOG NJEGA NAPUSTI SVE: Ali život joj se pretvorio u pakao, nije mogla da veruje šta mora da radi, a onda se umešao SVEKAR! 07:30
Vesti JELKU PEŠIĆ SVI NA SVETU ZNAJU KAO SVEKRVU IZ PAKLA: Maltretirala je snajku na najgore načine, a na kraju je odlučila da joj presudi - sin je sve vreme ćutao! 14:59