Brak i veze

BILA JE RAZDVOJENA OD SUPRUGA 7 MESECI TOKOM TRUDNOĆE: Tik pred porođaj saznala je vesti o svom vojniku zbog koje ceo internet plače (VIDEO)

Sama se borila dok je njen dragi služio državi.

18.01.2024 19:02

BILA JE RAZDVOJENA OD SUPRUGA 7 MESECI TOKOM TRUDNOĆE: Tik pred porođaj saznala je vesti o svom vojniku zbog koje ceo internet plače (VIDEO)
Instagram- tearchronicles

Trudnički meseci su za svaku ženu teški, pogotovo kada se broji sitno do samog porođaja. Situacija je utoliko teža ukoliko su supružnici razdvojeni, pa je žena prepuštena sama sebi i isčekivanju svog malenog čuda. Sindi je žena koja je udata za vojnika, a koja je očekivala dolazak na svet čak dve devojčice. Ova supruga i buduća majka, čekala je sa nestrpljenjem dolazak svoje dece. Punih sedam meseci ona je provela sama, budući da je njen suprug bio van zemlje na vojnom zadatku. Žene profesionalnih vojnika su spremne na česta odsustva svojih muževa, koji su svoj posao i život podredili otadžbini. 

Sedam meseci razdvojenosti pred porođaj bilo je pravo vreme izazova za Sidni, ali njena ljubav prema suprugu nije oslabila nimalo. Ova žena je dobila grip, a budući da je bila u poodmakloj trudnoći, pošto je kročila u bolnicu, lekari su se odmah složili da je hitno porode. Tako su dve devojčice ugledale svetlost dana pre zakazanog termina.

Instagram- tearchronicles

Sedela je i mužu pisala poruku

Sidni je sedela sa jednom od ćerkica u krilu i gledala u mobilni telefon, najverovatnije je pisala suprugu koji ko zna na kom vojnom zadatku je bio u tom trenutku. Malena devojčica je ipak bila van inkubatora, ali su razne infuzije bile prikopčane za nju. Medicinske sestre bile su oko ove hrabre žene, kada su se vrata sobe neočekivano otvorila, otkrivajući Sidninog supruga u vojnoj uniformi. On je sa sobom nosio buket cveća sa balonima, prišao je i predao cveće voljenoj ženi.

Sindi je u trenu lice prekrila rukama, budući da nije mogla da veruje da ga zaista vidi posle sedam meseci i to u sobi u kojoj se upravo porodila i donela na svet njihovo dvoje dece. Ona nije mogla da prikrije veliku dozu uzbuđenosti, iznenađenja, tuge i sreće, pokušavala je da rukom prikrije suze koje su ipak prolivene. Za to vreme njen muž je spustio ranac i prišao da je privije u veliki zagrlja. Sidni kaže da je to bio trenutak kada je najzad shvatila da će sve biti u redu. 

Video je na Instagramu dobio 600.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Žene vojnika toliko toga žrtvuju, to mnogi drugi neće nikad moći da shvate.

- Neposredno pre ovoga ova žena se sigurno osećala nesigurno i usamljeno, tek sada je uz supruga njena sreća kompletna.

- Mnogo volim ovaj snimak! Toliko porodica je razdvojeno u trenutku porođaja, prava sreća je videti njenog supruga kako dolazi i to sa sve rancem ko zna iz koje zemlje.

- Ljubav uvek nađe put.

- O bože, suze mi u potocima liju niz obraze.

- Toliko emotivna scena!

Printscreenhttps://www.instagram.com/tearchronicles/

Ljubav uvek na kraju nađe put

BONUS VIDEO:

Komentari (0)