Brak i veze

ŽELELA JE DA SUPRUGU SAOPŠTI DA JE TRUDNA, ALI SVE JE POŠLO NAOPAKO: Ovaj snimak pogledan je 22 miliona puta, evo i zbog čega (FOTO+VIDEO)

Planovi su tu da se izjalove.

29.12.2023 20:45

ŽELELA JE DA SUPRUGU SAOPŠTI DA JE TRUDNA, ALI SVE JE POŠLO NAOPAKO: Ovaj snimak pogledan je 22 miliona puta, evo i zbog čega (FOTO+VIDEO)
Tiktok-lizroseshort

Objava trudnoće može biti veliki trenutak, ali jedna mama odlučila je da napravi korak dalje uz urnebesnu TikTok objavu. Liz je žena koja već ima dvoje dece, a suprug joj je vojnik. Ona je planirala da iznenadi supruga Kodija neobičnom objavom trudnoće. Međutim, nije joj baš pošlo za rukom, pa je morala da mu kaže u bukvalnom smislu reči. Umesto klasične objave Liz je odlučila da pecivo stavi u rernu i ostavi da malo zagori kako bi iznenadila svog muža. Ideja joj je bila toliko smešna da je ceo trenutak podelila sa svojim pratiocima na TikToku. Iako je planirala iznenađenje, nije očekivala da će njenom mužu biti teško da shvati šta je tačno poenta cele priče.

Njen suprug Kodi je u vojnoj uniformi i ona ga je zamolila da izvadi pecivo iz rerne. On iako je, očigledno, tek ušao u kuću, kreće da vadi pecivo iz rerne uz konstataciju koliko je voli. Bio je vidno iznenađen jednim malim pecivom koje je skroz zagorelo u rerni i pita zašto bi neko stavio "jednu rolnu (“roll”) u rernu. Liz odgovara sa osmehom, ispravljajući ga: "To nije rolnica, to je lepinja" . Međutim, njen muž ostaje i dalje zbunjen, sleže ramenima, pokušavajući da shvati šta se dešava. 

Tiktok-lizroseshort

Nikako nije shvatao igru rečima

Liz pokušava da ga dodatno ubedi, pitajući ga šta je upravo izvukao, ali Kodi insistira da je to „spaljena rolna“. Buduća mama jedva zadržava smeh dok Kodi drži zagoreno pecivo. Ona ispravlja supruga  i govori “I have a bun in the oven” fraza koja se koristi u engleskom jeziku i kao sleng znači da je neko trudan. Međutim, Kodi i dalje shvata stvari u bukvalnom smislu reči, pa ne vidi šta je toliko interesanto u činjenici da njegova supruga ima lepinju u rerni.

Konačno, Liz odlučuje da završi igru reči i izjavljuje: "Kodi, imaćemo bebu." Njen suprug tek tada, nakon trenutka zbunjenosti, ispušta kuhinjski alat i trči u zagrljaj svoje žene. Liz je podelila ovaj urnebesni trenutak na TikToku uz natpis:

- Kada uništiš sopstvenu objavu trudnoće samo zato što ti je muž zaboravi šta zapravo znači fraza “The bun in the oven”. - napisala je žena u opisu, a o tome je pisao i San.

 

 

Iako su mnogi pratioci zadirkivali par zbog „izgorele lepinje“, par je bio presrećan zbog vesti o trudnoći. Komentari ispod videa odrazili su radost pratilaca, dok su neki izrazili simpatije prema Liz jer su i sami isprobali slične vratolomije koje nisu shvaćene od druge strane. Smeh je vladao, a ova urnebesna objava trudnoće je za samo nekoliko dana prikupila više od 22 miliona pregleda, dok je snimak dobio 3,2 miliona sviđanja.

- “We have a bun in the oven”, ja sam odmah skapirala!

- I ja sam shvatila, ali izgleda da niko drugi nije, zato bolje izbegavajte igre rečima.

- Muž definitivno nije ukapirao igru reči!

- Međutim, trenutak kada je suprug rekao “Stvarno!” i nasmejao se potrčavši ženi u zagrljaj ga je opravdao.

- Samo zašto im zagorela ta lepinja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)