Brak i veze

SA VERENIKOM IMA ODNOSE SAMO JEDNOM GODIŠNJE: To mu je najlepši božićni poklon, a prošle godine je ostala trudna! (FOTO)

Džen Stivens i Rob Voker su zajedno već sedam godina, a za sve to vreme tačno 6 puta su imali intimni odnos.

27.12.2023 19:00

SA VERENIKOM IMA ODNOSE SAMO JEDNOM GODIŠNJE: To mu je najlepši božićni poklon, a prošle godine je ostala trudna! (FOTO)
Foto: Shuttestock

Džen Stivens (23) iz Mančestera, Engleske, podelila je svoje neobično ljubavno iskustvo sa verenikom Robom Vokerom (24). Ona tvrdi da je njihova veza postala još jača nakon što su odlučili da će se*s generalno biti rezervisan samo za Božić, što njihovu vezu čini uzbudljivijom i jačom.

- Znam da zvuči suludo, ali tako odlično fukncionišemo. Činjenica da smo se*s izdvojili za Božić zapravo nas je ojačala, sada želimo jedno drugo još više. Srećni smo samo što se ljubimo i mazimo ostatak godine - rekla je Džen i dodala da je zadovoljna takvom vrstom odnosa, a o tom je pisao i San.

Foto: Shuttestock

Džen i Rob imaju odnos jednom godišnje i to na Božić

Umesto klasičnih božićnih filmova, Džen i Rob svake godine imaju strastvenu noć u krevetu, a prošle godine je ta noć rezultirala začećem njihove ćerke Arabele.

- To što nismo ludi za se*som nas uopšte ne opterećuje. Sve ovo samo doprinosi iščekivanju kraja godine. Božić je već najbolji dan u godini, pa zašto ga ne učiniti još boljim? Ne očekujem da drugi shvate naše pravilo, ali ovo je naš način i nije nas briga šta drugi misle. Naš odnos je jači i nikada ne bih promenila svoju odluku - istakla je ona.

Džen je objasnila da smatra da je se*s najbolji božićni poklon koji može da pokloni svom vereniku, a da je Božić 2017. godine, kada su se upoznali na božićnoj zabavi zajedničkog prijatelja, bio poseban dan za njih dvoje. Par je objasnio svoje razloge za ovakav pristup svom intimnom životu, napominjući da su oboje izašli iz loših odnosa sa negativnim iskustvima i želeli su da budu sigurni da će sledeći put kada budu intimni, to biti sa pravom osobom. Godinu dana kasnije, na Božić, prvi put su imali se*s, postavljajući svoja specifična pravila.

 

 

- Se*s nam nikada nije bio prioritet, to su uvek bili zagrljaji i bliskost. Rekla sam Robu da bi trebalo da zabranimo se*s do sledećeg Božića, jer je to odlično funkcionisalo. Nije bio šokiran kada sam to predložila. Verili smo se i on je uvek znao da sam mu posvećena - objasnila je ova žena.

Džen takođe otkriva da oni nisu jedini par u njihovoj grupi prijatelja koji praktikuju ovakav se*sualni život i da mnogi parovi u dugogodišnjim vezama zapadaju u rutinu i nemaju vremena za se*s, ali upravo taj nedostatak čini njihovu vezu uzbudljivijom.

- Svake godine radujemo se Božiću. Iščekivanje nam samo pomaže da budemo uzbuđeni za taj dan. I nadam se da će to rezultirati mojom novom trudnoćom i ove godine - zaključila je Džen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)