Zanimljivosti

ČUVENA PESMA MARAJE KERI OBARA REKORDE: Svake godine joj donosi milione posebno u ovo doba godine! (FOTO+ VIDEO)

Ona je nedavno sa decom posetila i Belu kuću i razgovarala sa predsednikom Bajdenom.

25.12.2023 19:20

ČUVENA PESMA MARAJE KERI OBARA REKORDE: Svake godine joj donosi milione posebno u ovo doba godine! (FOTO+ VIDEO)
Tanjug/ Apple TV+ via AP

Maraja Keri (54) jedna je od najvećih svetskih muzičkih zvezda koja je do sada zaradila oko 350 miliona dolara. Tokom karijere imala je brojne hitove, ali jedna pesma se posebno izdvojila. U pitanju je numera "Sve što želim za Božić si ti" (All I Want for Christmas Is You) koja je postala sininimi za božićne i novogodišnje praznike. U ovom periodu godine gotovo je nemoguće ne čuti ovu pesmu od koje ona svake godine zarađuje milione.

Tanjug/AP Photo by Richard Shotwell

Samo od božićnog hita od 1994. do danas je zaradila gotovo 100 miliona dolara

Milioni na računu

Prema proceni Bilborda, Maraja je samo prošle godine zaradila 1,86 miliona dolara od ove pesme. Prema pisanju Ekonomista na njen bankovni račun se godišnje slije oko 2,5 miliona dolara od autorskih prava. Pesma "Sve što želim za Božić si ti" objavljena je 1994. godine a prema procenama stručnjaka za gotovo tri decenije uskoro bi mogla da premaši sumu od 100 miliona dolara. Numera je dostigla je milijardu strimova na internetu i bila je broj jedan na Bilbordovoj listi u poslednje četiri godine uzastopno.

Pevačica je za tri i po decenije karijere zaradila milione zahvaljujući svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri, turnejama i sponzorstvima. Postavila je i tri Ginisova rekorda 2019. godine uključujući titulu pesme s najviše strimova u 24 sata. Samo jednog dana u decembru 2018. godine, strimovana je preko 10,8 miliona puta, a ponovo je oborila rekord 2022. godine sa 21,3 miliona strimova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by President Joe Biden (@potus)

 

Kako je pevačica objavila pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu nedavno je posetila Belu kuću gde je saznala da ovu njenu pesmu u svom telefonu ima i američki predsednik Džo Bajden. Ona se kod predsednika pojavila u kratkoj suknji i sakou sa šljkicama.

- Samo želim da znaš da stalno slušam tvoju pesmu "Sve što želim za Božić si ti" - rekao je Bajden i pustio joj numeru sa svog telefona što je Maraju odeševilo. 

Ona je bila očarana bajkovitom dekoracijom Bele kuće u vreme božićnih praznika, a društvo su joj pravili blizanci ćerka Monro i sin Marokan koje je  dobila u braku sa bivšim mužem Nikom Kanonom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)