Zanimljivosti

GODINAMA SE SPEKULIŠE DA SE EMINA JAHOVIĆ IZOPERISALA OD GLAVE DO PETE: Poslednjom objavom je svima zapušila usta! (FOTO)

Pevačica objavila fotografiju iz detinjstva, komentari su se samo nizali.

19.12.2023 19:00

GODINAMA SE SPEKULIŠE DA SE EMINA JAHOVIĆ IZOPERISALA OD GLAVE DO PETE: Poslednjom objavom je svima zapušila usta! (FOTO)
ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Emina Jahović (41) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Posle razvoda od Mustafe Sandala, ona je ostala da živi u Istanbulu sa svoja dva sina, iako često dolazi i u Beograd. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Emina se najradije fotografiše u svom stanu, a mediji su upravo tako došli do kadrova luksuznog doma u kome je ona živi sa naslednicima.

Iako važi za jednu od najlepših pevačica Eminu već godinama prozivaju da se izoperisala od glave do pete. Ona je priznala jedino da je korigovala nos, dok od drugim navodnim intervencijama nije pričala. 

Jahovićeva je kao odgovor na sve spekulacije o njenim navodnim estetskim korekcijama objavila fotografiju iz detinjstva. Još uvek praktično devojčica Emina ja fotografiji ima farmerice i bordo kožnu jaknu. Primetno je da se čak i u tom uzrastu videlo da će izrasti u pravu lepoticu. Na narednoj fotografiji je sa bratom koga je privila u zagrljaj.

Mnogi koji su pregledali objavu, nisu mogli, a da ne primete da i danas ima svoj lik što bi bilo nemoguće da se zaista toliko operisala kao što se nagađalo. Takođe, mnogi su primetili da je njen sin Javuz njena slika i prilika. 

 

 

Fotografije su u trenu dobile više od 5.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Iste lepe oči imaš i sada.

- Kakve slatke okice još tada, oči su ogledalo duše.

- Ali kakve trepavice, preslatko dete si bila.

- O, da li si stvarna!

- Slatkica, a vidi samo što si bila malkice klempava.

- Ali ta jaknica je i dalje u trendu.

- Lepa od malena, jednom lepa, zauvek lepa.

- Javuz isti ti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)