Zanimljivosti

EMINA JAHOVIĆ OPET NA KORAK DO ANOREKSIJE: Ponosno objavila selfi u džemperu koji bukvalno visi sa nje! (FOTO)

Pevačica strogo vodi računa da se ne ugoji ni gram.

15.12.2023 11:02

EMINA JAHOVIĆ OPET NA KORAK DO ANOREKSIJE: Ponosno objavila selfi u džemperu koji bukvalno visi sa nje! (FOTO)
E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Emina Jahović (41) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Posle razvoda od Mustafe Sandala, ona je ostala da živi u Istanbulu sa svoja dva sina, iako često dolazi i u Beograd. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Pevačica se najradije fotografiše u svom stanu, a mediji su upravo tako došli do dragocenih kadrova luksuznog doma u kome je Emina nastavila da živi sa sinovima.

Poslednja njena fotografija koju je objavila ponovne je glasine da je pevačica opet preterala sa mršavljenjem. Emina važi za vitku ženu koja nikada u životu nije imala problem sa viškom kilograma i za koju važi da ima manekensku građu, čak i posle dvoje dece. Međutim, ispostavilo se da ona svakog meseca gladuje tačno dva puna dana, što je zapanjilo mnoge.

- Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - priznala je svojevremeno Jahovićeva za medije.

 

Na društvenim mrežama se tako može često videti kako ona odbrojava sate do sledećeg obroka ili vežba u teretani. Ovoga puta nije bila na treningu već je verovatno ponosna na svoje telo, pa je tako puna samopouzdanja pozirala u crnim kožnim pantalonama i crnom kraćem oversajz džemperu. Džemper joj je otkrivao jedno golo rame i ravan stomak, na koji je ponosna. Emina je imala diskretnu zlatnu ogrlicu i minimalno šminke.

Usledila je salva pohvala za izgled, dok su pojedini smatrali da je ponovo premršava. 

Instagram-yaemina

Emina Jahović

Ljudi obožavaju ovaj vid mršavljenja jer iako je u jednu ruku ekstreman, brzo daje rezultate. Dijeta Emine Jahović je jedna vrsta autofagije i navodno je odlična ukoliko se osoba zdravo hrani, jer se ovim načinom mršavljenja organizam čisti.

Međutim, nisu retki oni koji smatraju da je Emina ponovo premršava, baš kao u vreme razvoda od bivšeg supruga Mustafe Sandala

- Ona ništa ne jede. Po ceo dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. Sa njom ne može normalno da se priča - objasnio je neposredno posle razvoda njen prijatelj za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)