Zanimljivosti

EMINA JAHOVIĆ DUGIM ŠLICEM NA HALJINI POKAZALA PREVIŠE: Pevačica u izdanju koje se pamti (FOTO)

Zablistala u glamuroznoj haljini sa kristalima i perjem.

05.12.2023 12:02

EMINA JAHOVIĆ DUGIM ŠLICEM NA HALJINI POKAZALA PREVIŠE: Pevačica u izdanju koje se pamti (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Emina Jahović (41) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Posle razvoda od Mustafe Sandala, ona je ostala da živi u Istanbulu sa svoja dva sina, iako često dolazio i u Beograd. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Pevačica se najradije fotografiše u svom stanu, a mediji su upravo tako došli do dragocenih kadrova luksuznog doma u kome je Emina nastavila da živi sa sinovima.

Jahovićeva je ovog puta objavila serijal fotografija sa balkona. Ona je sedela prekrštenih nogu u luksuznoj kreaciji, a pratioci nisu znali u šta pre da gledaju: u panoramski pogled, elegantnu toaletu ili duge vitke noge popularne pevačice. Iako je kreacija bila duža, ona je dijagonalno padala, a imala je i dubok šlic, pa je Emina prilikom sedenja otkrila i više nego inače. 

Haljina je napred bila u vidu dubokog korseta, a pratila je liniju tela, dok se u predelu ispod kolena širila. Pored dekoltea i nogu, na jednoj od fotografija su do izražaja došla i otvorena leđa. Cela kreacija bila je od cirkona, perli i crnog perja. Emina je na bose noge obula crne salonke visokih potpetica, dok je preko ramena prebacila crno krzno.

Instagram-yaemina

Emina Jahović

Fotografije su u trenu dobile blizu 10.000 sviđanja, dok su se komentari ređali. Dizajnerka Marijana Mateus bila je samo jedna u nizu dama koje su pohvalile Eminin izgled.

- Emina je toliko šik, da prosto oduzima dah.

- Dama iz snova!

- Savršenstvo.

- Kakve noge, kakav stas, kakav pogled, kakav glas!

- Samo ću reći: “Vauuuu”.

Podsećamo da je Emina priznala da je od plastičnih operacija korigovala samo nos, međutim, nisu retki komentari da i početkom pete decenije pevačica izgleda lepše i mlađe nego ikada.

Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da kažem da u životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Tada nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. Operisala sam nos u 21. godini - izjavila je ona svojevremeno, mada je po medijima procurelo da ga je, navodno, posle te godine operisala još četiri puta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)